Labrador – stále svrbenie a vypadavanie srsti

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa Labrador – stále svrbenie a vypadavanie srsti

  • This topic has 4 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #47458
    kamo555
    Člen
    Zdravím, mám Labradora ktorí má problémy stále sa škriabe, nemá blchy ale stále sa škriabe čo spôsobuje vypadávanie srsti na určitých miestach hlavne na krku, neviem či ide o nejakú chorobu.
    Raz to už mal, boli sme u veterinára ktorí mu predpísal len nejaké vitamíny ktoré mi pripomínali cukríky krowky svojou velkosťou po ktorích sa psík vyliečil prestal sa škriabať a srsť dorástla.
    neviete poradiť čo mu to vlastne je?? a ako sa asi volaju tie vitamíny? lebo by som ich kúpil ale neviem ako sa volajú 🙁

    Vopred vďaka.

    #52442
    emuska
    Člen
    Prejavy alergie nie sú príjemné, často sa vyskytuje vypadávanie srsti, svrbenie a následné škrabanie sa psa, niekedy sú psy schopné vytrhať si srsť, keď nemôžu svrbenie vydržať. Alergie sa liečia tak ako aj u ľudí – psa držíme ďalej od zdroja jeho alergie, zo stravy sa vylúčia zložky, spôsobujúce alergiu a tiež sa podávajú špeciálne lieky…..toto som nasla na jednej stránke….je dosť možné že to bude tá alergia….:D
    #52443
    wendy1
    Člen
    Podla mna by ste sa mali opytat veterinara co mu je a co mu predpisal aby ste to mohli kupit.
    #52444
    lkubicova
    Člen
    Náš psík mal tiež tieto problémy a veterinár povedal,že to má… neviem ako sa to volalo.. sú to nejaké larvičky,ktoré sú pod kožou a strašne to príka svrbí,mali sme nejaký roztok,ktorý sme zriedili a celého sme umývali po 3-dni potom sme opakovali za 3-týždne takisto a už potom viac to nemal.Treba ísť k veterinárovi.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.