14 rocna fenka- moc v krvi

  • This topic has 2 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #49102
    agdal
    Člen
    Dobry den, mam 14 rocnu fenku, krizenec labradora, ktora zije u mojich rodicov v BJ ale momentalne je na 10 dni u mna. Dnes rano sa mi pocikala pri vytahu co sa doteraz nestalo a v moci mala krv. Inak je na svoj vek vesela a cula, dobre papa a aj vylucovanie jej funguje ako ma (2-3x denne). Neviem co mam teraz robit, ci je lepsie zobrat ju o tyzden na veterinu do BJ alebo s nou utekat hned v pondelok tu v BA. Prespokladam ze jej budu robit chem. a lab. vysetrenia. Na druhej strane ju vzhladom na jej vek chceme trapit co najmenej. Dakujem za pomoc.
    #65360
    katarina2
    Člen
    http://www.veterinarna-ambulancia.eu/krv-v-moci-u-psa/ Je to vážné, prečítaj a utekaj k vetovi!
    #65361
    katarina2
    Člen
    http://www.veterinarna-ambulancia.eu/krv-v-moci-u-psa/

    Je to vážné, prečítaj a utekaj k vetovi! Môže to byť hocičo pre informáciu otvor si link a prečítaj ale aj tak sám nevieš rozhodnúť čo to môže byť, musí byť vyšetrená a čím skôr liečená, kým sa to nezhorší, možno je to len zápal, prechladla a dúfajme nič horšie…

    #65362
    agdal
    Člen
    dakujem, uz sme boli na veterine, vlastne hned v sobotu, na 80% je to zapal mocoveho mechura, dostala injekciu a antibiotika ale neznasa tu liecbu velmi dobre, vcera a predvcerom v noci grckala, dnes uz je to lepsie.. Vo stvrtok mame prist zas. Tak dufam ze to bude ok.
    #65363
    katarina2
    Člen
    No antibiotiká sú silné ale pomôžu, ani ľudia neznášajú antibiotiká, ale ked sa musí sa musí. Držím palce aby čím skôr vyzdravela!
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.