nelinka

  • This topic has 3 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #49107
    matik1701
    Člen
    dobry den.chcem sa opytat na moju sucku.sprava sa cudne.posledny tyzden beha s loptickou ako s dietatom.vsade ju nosi a knuci.schovava si ju pod perinu,stale kontroluje.
    #65379
    matik1701
    Člen
    chytaju ju materinske pudy?bolo by potom lepsie aby mala steniatka?lebo som ju nechcela dat pripustit.nemoze jej z toho zasibat?a je dobre jej tu loptu nechat,alebo vziat
    #65378
    katarina2
    Člen
    Vypadá to ako faloška, hrá sa na mamu že má šteniatko, treba si všimnúť či nemá nejaké hormonálne zmeny- zdurené prsíčka napríklad..
    #65380
    katarina2
    Člen
    to sa porad s veterinárom, neviem či je to tak, , len si myslím a on poradí čo bude najlepšie, či chceš šteniatka alebo čo povie vetoš..
    #65381
    wendy1
    Člen
    Vela veterinarov povie, ze bud steniatka alebo vysterilizovat.
    Steniatka jej nepomozu pri falosnej gravidite ak sa jej budu nalievat ml. zlazy. Tu pomoze skor sterilizacia. AKa je stara? Moja kamaratka mala steniatka a aj tak maju falosky.
    Treba pridat pohyb a aktivitu, zobrat hracky, teda aj lopticku co ma za tzv. steniatko, ubrat docasne kym ju to neprejde na strave, mozes aj o 1/3, nemojkat prilis, ale zamestnat hlavicku. POmaha aj rychla chodza.
    Takisto neviem co mas za rasu, ale ja osobne nie som za steniatka bez PP ( aj s PP ich je dost ), nakolko ten dopyt je strasne velky a utulky su plne.
    Mam sucku labradora s PP ( ma vsetko potrebne na uchovnenie co sa tyka vysetreni, vystav, skusok ), velmi sme chceli steniatka, ale stalo by ma to jednak vela penazi cez 1500 eur ( to su naklady na krytie so psom, kvalitna strava pre matku, steniatka, odcervenie, ockovanie, cipovanie, rodokmene, .. )ak by som chcela kvalitne spojenie a jednak nemam az take vhodne podmienky na odchov, momentalne sme v byte a planujem ist do domu, kde budem mat tzv. psiu izbu.
    Drzim prsty pri spravnom rozhodnuti.
    #65382
    matik1701
    Člen
    ma priblizne rok a pol.chceli sme ju dat sterilizovat len sa to stale nejako odkladalo.ale uz bude najvyssi cas asi.dakujem vam velmi pekne za rady,pomohli ste mi.a este jedna otazka.je lepsie sterilizovat v zime,alebo v lete.ci na tom az tak nezalezi?
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.