Oči,uši a zvracanie

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #49084
    Marcel226
    Člen
    Zdravim… moj jazvecik uz mal raz problemy s ušami kde mu s vonkajsej strany akoby na koncoch vypadala srst a zosupinatela koža.Okrem toho ho aj velmi svrbia co dokazuje trepanim hlavy a škriabanim si až do jaziev.Davnejsie co to mal to ako tak preslo no teraz nepomohli ani lieky co nam dali na veterine.Dnes sa vsak k tomu pridruzilo aj to,že si škiabe oči a ma ich mierne scervenane a sa mi aj zda,že trocha opuchnute a dost slzia. Je mozne ,že je to nejaky druh alergie?
    Momentalne sa aj asi 4 krat povracal.Vyvracal bielu penu a dost pri ztom knučí.
    Velmi neverim,ze teraz suvisia tie usi a oci spolu zo zvracanim.
    Na veterine som ohladom uší nedostal žiadnu odpoved co by to mohlo byt.
    Neviem co robit je cely nepokojny beha s izby do izby a nevie ani zaspat.Prosim poradte .Dakujem
    #65242
    heny
    Člen
    Ked nie si spokojny s tvojim vetom zmen ho!!! Urcite vyhladaj ineho veta, nenechaj tvojho psika trapit sa..,moze to byt aj alergia, ale naj je ked ho dokladne vysetri veto a zvoli vhodnu liecbu…
    #65243
    katarina2
    Člen
    Určite by som veľmi rýchle zmenila veterinára a poradila sa aj na viacerých veterinárnych ambulanciách a dala ho na viacerých miestach pozrieť. Ako vidím je to už veľmi zlé s ním. Aj keď tie vyšetrenia niečo stoja a nie sú asi ani psíkovi príjemné ale aby som mala istotu, viac hláv viac vie a ak sa zhodujú názory viacerých vetošov bude istejšia diagnóza. Mala by sa mu vziať aj krv a dať na lab. vyšetrenie, iste to už nie je len alergia, ked aj zvracia. Psík sa trápi tak rýchle všetko pobehať Vám radím. Lebo kým si Vás tu všimne odborník, môže byť pre psíka pozde!
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.