prirodzenie

  • This topic has 4 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #49066
    Demko
    Člen
    Dobry den chcela by som sa spytat ci mi ňeviete poradit co sa mohlo stat s mojim psikom dost casto to robi s plysakmi co je normalne ale par mesiacov dozadu ked mu vybehol tak dlhu dobu sa mu nechcel dat naspat a moj veterinar mi poradil ze mu ho mozem prekrvit aby som pomohla mu ho dat spat 🙂 uz som to robila niekolko krat a vsetko bolo ok az na jeden den ked sa mu stiahol a hore nad pipikom v zahybe k brusku ma akokeby natiahnuty nejaky sval …myslela som si ze sa to spravi ale nic a dokonca som si vsimla ze nechodi vystrety ale sa hrby troska..cika, kaka normalne..moze to byt vazna vada ??
    dakujem za kazdu radu
    #65069
    katarina2
    Člen
    No už keď sa hrbí tak je to vážne, iste ho to bolí keď to nie je tak ako to má byť tu už pomôže len lekár asi len ručne naprávať nestačí. Ak vám veterinár radí aby ste to robila sama doma takto, tak to nie je odborník,- ihneď by som vyhľadala iného kým to nebude horšie a nebude pomoci! Vypadá to na natiahnutý sval- čiže prostata alebo niečo také, nemôžem to ohodnotiť nie som lekár, to musí vidieť odborník a riadne odborne pomôcť. Neuspokojte sa s takými radami že to nič, to prejde a pod., lebo zdravie hrá o čas,- čím neskôr sa na to príde, tým horšie pre psíka- veď ten chudák trpí! Keď už sa hrbí tak jasný náznak tela aj keď rovno nekňučí!
    #65070
    heny
    Člen
    Presnen,chod naspat k vetovi,alebo k inemu…ktovie co to je.mozno to neni vazne,mozno hej….
    #65071
    wendy1
    Člen
    Akurat čítam, ze napuchnuty penis sa moze zachytiť v otvore predkozky a nevracia sa do svojej norm. velkosti. Ak sa tak nestane do 15min. skuste studený obklad napr velky chumac vaty namoceny v studenej vode prilozit na predkozku. Ak sa stav nezmeni o 1/4 hod. vyhľadať veta. Na uvoľnenie predkozky byva nevyhnutný chir. zákrok. Psovi by som skryla jeho objekty aby to nerobil. Pripadne kastracia by mohla pomoct.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.