šteniatka SURNE

  • This topic has 6 hlasov and 24 odpovedí.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47280
    havko.sk
    Člen
    Su vhodne pre novonarodene steniatka ako podstielka piliny? dakujem za skoru odpoved.
    #51894
    A este nieco: Moja fenka ma 3 roky a kazdy mi vravel, aby som ju dala nabrat, ze to bude pre nu dobre. Ale pred tymto ostatnym ma nikto nevaroval. Aj ked je pravda, ze som si to mohla este viac nastudovat na internete, aj ked vsetky stranky, na ktorych som bola pisali len o bezproblemovych porodoch, ktore zvladne fenka uplne sama…
    #51896
    Dakujem krasne aj mne sa najviac paci ta, co vam, idem im napisat mail. Len som zvedava, kolko to potom bude stat, aj s ubytovanim, kedze ja som z BB a ako pozeram, tak skoro vsetky su v BA. Ale to je uz druhorade. Este raz vdaka. Idem si ju este poriadne poprezerat.
    #51898
    Lucia56
    Člen
    #51875
    Dobrý deň, nie je to vhodné….Pekný deň
    #51876
    Dobry den,
    mozem sa opytat, ci je normalne, ked fenka pri prehyznuti pupocnej snury u novonarodeneho steniatka prehryhzne aj crievko steniatka? Ako sa da tomu zabranit? Musim jej ho ihned po vyvrhnuti vzat, aby som tomu predisla? Preco to urobi?
    Za odpoved vopred dakujem
    #51877
    wendy1
    Člen
    Radsej volat veterinara, na fore moze prist odpoved neskoro. Urcite Vam poradia aj na pohotovostnom cisle.
    #51878
    Nam sa to praveze uz stalo… Len by som tomu chcela predist v buducom vrhu, ktory mozno bude az o nejaky rok. A teraz si uz chcem vsetko poriadne nastudovat, aby som predisla takymto situaciam.
    #51879
    wendy1
    Člen
    #51880
    zuz
    Člen
    Pokial nepatris k mnozitelom, tak dalsi vrh odporucam az o dva roky. Fena sa musi poriadne zotavit. A pokial ma mat kvalitny odchov, tak max. 3 vrhy.
    #51881
    Zuz:
    samozrejme, ze nepatrim. Ja som ju dala nakryt kvoli nej, kedze to fenka potrebuje.
    Robila som to pre jej dobro, nevedela som, ze to takto dopadne. Treba cakat az tak dlho? Nebude mat z toho nejaku traumu? Obavam sa dalsieho nakrytia. Viac ako 3, 4 krat by som ju urcite nedala. Ja len chcem, aby si odchovala poriadne zdrave steniatka…
    Dakujem
    #51882
    Wendy1 :
    Velmi pekne dakujem za poucne clanky. Presne mi tam sedi ta herpesviroza a je zvlastne, ze mi ju veterinar absolutne nespomenul. Pojdem s nou na vysetrenie, len si to este poriadne nastudujem. Fakt vdaka. Steniatka sa nedali pitvat, pretoze ja som ich v noci odniesla od nej prec, pretoze som sa nemohla na ne pozerat a moja fenka ich nechcela pustit z papulky s stale sa ich cnazila ozivit, aj ked to uz bolo marne. Az rano som sa dozvedela, ze som ich mohla doniest k veterinarovi.
    #51883
    Nema mat moja fenka teraz nejaku zvlastnu starostlivost, kedze ostala bez steniatok? Preziva to dost zle,aj ked jej davam kvapky na potlacenie toho materinskeho pudu a na odstavenie mlieka.
    #51884
    wendy1
    Člen
    Skus ju nejako rozveselit, hrat sa, brat ju medzi psiky, pripadne si zaobstarat ku nej nejaku psiu kamartaku napr. z utulku?
    #51885
    zuz
    Člen
    “Ja som ju dala nakryt kvoli nej, kedze to fenka potrebuje…” prosim, odkial mas tento nazor?!
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.