Steniatko zvracia

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #49122
    Dobrý deň, máme doma necelý týždeň šteniatko 8 týždňové, a včera v noci začalo zvracať, najprv potravu čo dostala o 18:00, a potom sa to opakovalo asi ešte 4x, a to bolo už len také tekuté. Potom to prestalo a bola opať živá. Dnes ráno som jej preto skúsila dať úplne mini dávku, pretože mi prišla v poriadku ale moc pochudla, po jedle som ju samozrejme nechala odpočívať ale po dvoch hodinách opať potravu vyzvracala. Skúšala som jej chytať bruško, a kľudne si ho nechala, nevadio jej to, predpokladám preto že ho nemá citlivé ani bolestivé. Len je dosť unavená a spí. Mám isť hneď na veterinu? čítala som rúzne članky, ale nemá žiadny z patologických prejavov ani nehnačkuje, ale predsa len sa o ňu bojím, bude dosť zoslablá. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
    #65446
    katarina2
    Člen
    Po zvracaní je šteniatko dehydrované a preto aj slabé a len spí treba mu dať viac piť aby sa vrátili tekutiny do organizmu. Bolo by dobré zistiť odkiaľ ste ho dostala- kúpila, čo jedlo poredtým, možno nová strava mu nepasuje…
    #65447
    heny
    Člen
    moze to byt stres , nevhodna strava….skuste mu nasadit dietu ked to do zajtra neprejde chodte veterinarovi ho dat prezriet… clovek nikdy nevie, je to este steniatko….
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.