Westik 11 rokov – bolest pri chodzi

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa Westik 11 rokov – bolest pri chodzi

  • This topic has 3 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #49075
    Tina33
    Člen
    Dobry den, mame 11-rocnu fenku Westika. Znicoho nic,zacala mat problemi pri chodzi,bolest. Dolu hore schodami ju nosime na rukach. Bojime sa ze je to nieco vazne. Je sice uz starucka,ale To nahle zhorsenie stavu. Posledne Dni sme boli kazdy den u veterinara. Dostala injekciu..ziadna zmena.skorej horsie. Zajtra ideme na rtg. V decembri zomrela mama.otec ma uz len toho psika,visi na nim velmi. Chud do jedla ma stale. Dakujem za koment.s pozdravom Tina
    #65216
    heny
    Člen
    My asi velmi neporadime, skor veterinar…urcite ten rtg klbov, mozno chrbtice….odber krvi.vyziadajte si viacere vysetrenia aby sa zistilo co je s fenkou..prajem skore uzdravenie.
    #65217
    katarina2
    Člen
    Tak má síce svoje roky ten Vestík,ale zato by ešte mohol pár rokov požiť v zdravý. Žiaľ klby to sú aj u ľudí prvé sprievodné znaky staroby na to bude asi potrebovať kĺbovú výživu a určite schody sú pre psíkov zabiják- no bez riadneho vyšetrenia neviem poradiť a určite aj veterinár by mal najskôr riadne vyšetriť kým začne ordinovať nejaké lieky alebo injekcie – psík nie je pokusná myš! Z tým rtg sa to malo začať a nie hned injekcia, ktorá mu mohla aj uškodiť! Ale žiaľ aj poniektorý veterinári pozerajú skôr na prachy ako naozaj pomôcť – pre nich je to v prvom rade asi biznis! Ak nie som s nejakým veterinárom spokojná už aj idem za iným! Ide o čas aby sa psíkovi nezhoršoval stav! Takže vám môžem zapriať len pevné nervy a trpezlivosť nájsť tú správnu cestu svojmu psíkovi pomôcť!!!
    #65218
    heny
    Člen
    Suhlasim s Katkou…niektory vetovia su bohuzial taky:(
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.