Aka stranka?

  • This topic has 8 hlasov and 11 odpovedí.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48187
    simča
    Člen
    Prosim vaaas pekne, chcem sa opytat, ci mi vie niekto poradit nejaku dobru stranku, kde mozem mojmu krpcovi objednat na zimu topanocky..? dakujem pekne za odpoved 🙂
    #57086
    zuz
    Člen
    Toto by som cez web neriskovala.
    Pochodila som niekolko obchodov, a neboli jej ziadne dobre a to sme fyzicky skusali!
    Takze nakoniec laby mazeme lojom v tycinke.
    #57087
    Cvrkina
    Člen
    Ahoj 🙂 tu je stránka : http://mojmilacik.sk/psy-oblecenie-topanocky môžeš si tu nájsť aj mnoho iných vecí 🙂 Cvrkina
    #57088
    katarina2
    Člen
    Podľa mňa, nebude v tom vedieť chodiť, lepšie natrieť lojom alebo gélom čo na to špeciálne predávajú, lenže aj to neviem či si to nezlíže.
    #57089
    heny
    Člen
    topanky pre psa??? 🙁 to uz je ozaj prehnane. . chudak pes:-(
    volakedy take nebolo a psy prezili – moj nazor. . staci mu labky umyt po vychadzke popr nakremovat.. hotovo.za chvilku vymyslia-mozno to uz aj je, pstene a naramky pre psov. .
    #57090
    wendy1
    Člen
    Aj mne to pride zbytocne. Ludia si psy velmi poludstili, ved to vobec nie je pre nich prirodzene. Vedla v brane maju shar-peia a ten nosi topanky v zime, asi som to tu uz spominala. Ja bz som labky ani nekremovala, ja ich kremujem iba vtedy ak su velmi suche.
    Heny predvcerom ked som bola mimo domu tak mi priatel spominala ze pozeral animal planet a tam boli domy pre psy od 5000 do 200000 dolarov!!! Sialenstvo.
    #57091
    heny
    Člen
    tak to je ozaj sialenstvo !!!!!!!!! oooo moj boze… mas pravdu , ludia psikov moc poludstuju…:((
    wendy mam druheho psika, ani jednemu som labky ani len nekremovala. samozrejme ze ked lezi primne skontrolujem ich, nema ich popraskane, nic !!! raz sa mu asi lad zapichol niekde do vankusika, cestou domov krival- ale neknucal. labky som umyla a hotovo…a my tu mame ozaj vela snehu.
    za obliekanie niektorych plemien som ako napr york, cinsky nahac atd… to je nieco ine uz som spominala napr yorkom vadi vietor, nie zima!! a taktiez som spominala ze rockyho v poslednej dobe malo obliekam…ja tiez obcas zmoknem do nitky a tu som..obcas mam sice strach ked ma cele brucho mokre aby neprechladol, ale doteraz je zdravy…:)
    #57092
    Smallblot
    Člen
    Topánky som ani ja nášmu nerozmýšľala kupovať, leda že by šiel na psie záprahy ako husky kdesi na Aljašku, ale to by sa asi najskôr uškrtil, akoby utiahol sánky, čo i len prázdne. 🙂
    Pamätám si Ronyho v zime (tá pamätná zima, keď bolo -18°C a kopa snehu, xixi), no čo, von sme museli… po 50tich metroch Rony chodil po predných labkách, zadok komplet celý zdvihol do vzduchu, hotový cirkusant, ale tak to mu fakt omŕzali, jednoducho už to bolo asi fakt na neho moc, takže sme ho zobrali na chvíľu na ruky a potom zase na zem atď., kým sa nevyvenčil. Vtedy som fakt nevedela čo s ním, topánkami som to riešiť nechcela.
    Mimochodom teraz keď je vonku večne vlhko, tak má labky komplet vždy špinavé, takže ich po každom venčení nie že pretieram, ale mu ich osprchujem. Nemá ich ani popukané, ani zničené a to ich ani nekrémujeme.
    #57093
    heny
    Člen
    :))))
    …. my tiez umyjeme labky…bud v umyvadle, ked ma ja brucho moc spinave tak sprcha…uz si pekne zvykol 🙂
    #57094
    Smallblot
    Člen
    Náš už ide do sprchového kútu sám automaticky po venčení. Sem tam mu musím síce pripomenúť “umyjeme labky”, ale inak som nadšená z toho, ako si to odcupitá až do práčovne ku sprchovému kútu a čaká. 🙂
    #57095
    wendy1
    Člen
    Ja len pretrieram hubkou, kedze nechcem aby skakala do vane kvoli klbom, predsa je tazka a ja zas dvihat 34 kg “teliatko” minimalne 3 x denne nevladzem, tak ci tak mam uz problemy s chrbticou.
    #57096
    misskate
    Člen
    len to nie. chudak psik. topanky mu nedavajte. ved je to neprirodzene. u nas sused daval civave topanky a chudak psik v tom nevedel chodit. ak chcete aby nepopraskali od soli, tak ked pridete domov oplachnut teplou vodou alebo dat vazelinu ak ma moc suche labky. a nasa tiez skace sama do vane. ale ked je to iba nutne. ked jej idem umyt iba laby, tak si dam do kybla vodu a handru. a inak je aj tekute mydlo pre psov. to niekedy dam do vody a utrem jej s tym labky. a hlavne sa nemusi oplachovat.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.