ako casto krmit yorkshira

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48405
    shif6
    Člen
    ahojte mam yorkshira 9 tyzdnov chcem sa opytat ako casto mu mam davat jest 2x alebo 3x denne.chovatel od ktoreho sme ho brali povedal ze prvy tyzden 3x a potom 2x ale nie som si ista tak sa chcem poradit lebo sa mi zda ze aj nejako moc pribral 🙂
    #58508
    Smallblot
    Člen
    My sme cca do pol roka alebo niečo vyše kŕmili 3x denne, odvtedy len 2x denne. Vraj by sa malo už len 1x, ale my sme stále na tých 2razoch a nevadí to.
    Čím ho kŕmite? Je potrebné aby ste dodržovali dávkovanie napr. v prípade granuliek, aby papal hlavne veci, ktoré sú vhodné pre šteniatka a tú dennú dávku mu rozdeľovali na 3 časti. Samozrejme denné dávky granúl sú písané len čisto ak by jedol len tie granule, pokiaľ mu však podávate aj rôzne maškrty, atď., tak to treba k tomu prirátať, teda dať o niečo granúl menej.
    Psíkovi by ste mali ľahko nahmatať rebrá, vtedy je to ok čo sa týka váhy, samozrejme nie, aby mu trčali alebo niečo podobné.
    #58509
    heny
    Člen
    suhlasim so Smallblot.napr rockyho denna davka zodpoveda tristvrte jeho misky.mam to uz v oku…rano mu dam prvu polovicu a poobede druhu polovicu. predtym mal celodenny pristup k miske, zme to zmenili.
    #58510
    wendy1
    Člen
    Aj moja bude mat tri roky a stale ju krmim 2 x denne, je jedno ci je to taka rasa alebo onaka, myslim ze je lepsie krmit 2x denne. Moja by jedla non-stop, vcera som citala v knihe ze niektore rasy su ako hrniec bez dna, napr. labrador a to presne na nu sedi.:D Ozaj neviem kolko by bola schopna moja zjest, keby mala sama pristup k jedlu. To by sa uz iba gulala. Ja som krmila 3 x denne do roka pol, ale potom som to zmenila. Chcela som aby mala jedlo rozdelene pocas dna, ale u nej je to uplne jedno. Vet mi potom povedal ze ju mam krmit uz len 2 x denne.
    A ako pise Smallblot, vsetko musis zaratavat, aj mlsky a pod. My ked mame dietu, tak jej vezmem von par granul z davky co ma na vecer a toto ma aj ako mls. Niektori tvdria ze nie je dobre odmenovat jedlom co jedava, ale u mojej je to jedno, hlavne ze to ide do brucha.
    #58511
    shif6
    Člen
    Dakujem:)Maleho krmim granulami Arden Grange su to kuracie reanule dennu davku ma 65g a to mu rozdelijem na 3 casti a stoho mu davam aj maskrty ked ho cvicime a myslim ze mu je to jedno lebo papa vzdy ide oto aby mal nieco v brusku hlados jeden :)Smallblot dakujem za radu zatial obezny nie je rebra mu v pohode nahmatam 🙂
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.