ako naucim psika cikat

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa ako naucim psika cikat

  • This topic has 7 hlasov and 8 odpovedí.
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47757
    mam maleho psika cely den niesom doma ako ho mam naucit cikat na papier
    #54454
    ked nieste cely den doma skuste si vsimnut ked pridete kde najviac psik cika a kaka.Na to miesto skuste dat podlozku a hovorit tu cikat tu kakat.Ked sa mu tam podari vycikat nechajte tam tu podlozku psik bude citit ten pach a pojde tam znova.My mame tiez problem cika inde kaka inde tak musim mat 2 podlozky jednu na cikanie a + na kakanie.
    #54455
    hlavne by som sa snažila byť aspoň prvých pár dní doma kedy sa vlastne máte šancu spoznať, zvyknúť si na seba a aj na to ako čo a kde sa má
    #54456
    wendy1
    Člen
    Ja by som na podlozku neucila, ale asi je to nevyhnutnost, nie kazdy moze ostat doma. Ale prvy tyzden by som si vzala volno urcite.
    #54457
    ivinka
    Člen
    my sme mali podložku, ale cikala na ňu iba ak šiel niekto s ňou… čiže prakticky bola úplne na nič. mláčky boli kade tade a keď raz podložku roztrhala na franforce, povedala som si že celá podložka je nepotrebná.. v noci už vydrží… a cez deň sa tiež učí… chce to čas a trpezlivosť aj u nás stále 🙂
    #54458
    zuz
    Člen
    Začínam štekať!!!

    Ani nie preto, že otázka s naučením šteňaťa na venčenie je tu sto razy riešená.

    Ale načo si si zadovážil šteňa, keď nie si celý deň doma!? Ja tomu proste nerozumiem.
    Buď mám šteňa a prispôsobím mu najbližší pol rok, alebo viem, že na to jednoducho nemám čas a zadovážim si dospelého psa, ktorý má elementárne návyky.

    #54459
    wendy1
    Člen
    Suhlasim. Ja som bola s mojou cely mesiac doma, je pravda ze pracu si viem takto zariadit nakolko som si sama sefom, ale mam pohodoveho psa, ktory nestekal, nezavijal, nenicil. Vcera sa bola moja kupat u kamosky v salone, pochvalila ju aku ma super povahu.:-) Ze by si ju vzala aj domov.
    Naozaj vela zalezi kolko do stenata na zaciatku date. To ale nezastavam nazor ze potom sa uz psikovi netreba venovat. Moj priatel ma na to upozornoval, ze ci mi stoji ta pohoda za to. Ja som povedala ze ano. Minule sa ma opytal ci by som to opat urobila a ja som povedala ze ano. Ze naco mi bola pohoda ked som sa nudila a som ho otravovala. Rano na prechadzke sa aspon preberiem. A som urcite otuzilejsia aj ked ani predtym som nebyvala casto chora.
    #54460
    Exi
    Člen
    Ako naučím psíka chodiť na jedno miesto cikať … ja som tam predtým mala noviny a on sa vycikal na ne …. ale potom mi nechcel cikať vonku tak som mu dala debničku a do nej trávu on tam nechce cikáť on tú trávu roznáša po dome 🙁 … čo mám urobiť ?
    #54461
    no vôbec netreba učiť psíka cikať doma, to nieje mačka , potrebuje výbeh a prechádzky a aspoň jednu poriadne dlhú a kým je malinké najmenej do pol roka chodiť čo najčastejšie, nikdy netrestať po nehode a miesto po nehode riadne vyumývať a vystriekať nech ho neobjaví
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.