Alergia na pipetu – krce frontline@advantic

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa Alergia na pipetu – krce frontline@advantic

  • This topic has 3 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48627
    heny
    Člen
    Ahojte.
    Ronny mal par krat podivné kŕče.- Krče v labkách, vypúlene oči, cely sa triasol akoby. po pár min to prešlo.petra bola s ním 2x u veťa-prezrel ho a dostal aj injekcie. 1x jej veťo vravel že máme par dni pisat čo žere,kedy ma zachvat atd. Ked bola potom 2hy krat uňho vraveltže to je pravdepodobne s pipety. . Že si ju mohol olízat a ta mu spôsobila alerg reakciu. Použili sme rovnakú aku u rockyho.
    Frento- kupujeme ju v chovprodukte.
    Petra citala na nete že vraj tieto pipety obsahuju nejake toxíny ktore napádajú nervový systém a dokonca sa dočítala že viacej mačiek kôli tej pipete uhynulo.
    veťo nam odporučil frontline alebo advantic – čo je podĺa vas lepsie?
    Mate niekdo info popr. skúsenosti s alerg reakciami na tieto pipety?
    Dakujem za nazory !
    #61419
    geppy
    Člen
    No to teda neviem,ja som geppy v stvrtok nasadila advantic ,lebo je zevraj lepsi a ucinnejsi….lenze od stvrtka badam ze sa neciti moc dobre,aj ked v stvrtok dostala ockovanie proti besnote….tak teraz neviem….v stvrtok bola trosku divna,aj ked asi normalne po ockovani..v piatok bola normalna,vcera rano trosku vracala,ale jedla v pohode a dnes my vracala cely den a nic nejedla…tak neviem cim to je…dufam ze nie pipetou…uvydime zajtra ako sa bude citit,ked nie dobre tak utekam k vetovy 🙁
    img_20130922_101458.jpg
    #61420
    heny
    Člen
    Moze byt ze z ockovania jej je zle. Neockuju na 2x? Nam ked rockyho ockoval mu daval vakcinu na 2x nakolko vraj mensie psiky znasaju ockovania horsie.. . My ideme v auguste na ockovania. .
    Daj vediet ako sa ma . . dufam ked citas tento prispevok je uz opät fit:-D
    #61421
    geppy
    Člen
    uz je opat fit….AZ MOOOOOOC!!! hahahahah…..dnes uz od rana lieta ako sarkan,uz sme boli aj na dlhej prechadzke v parku :DDDD
    #61422
    Smallblot
    Člen
    Heny, mám odskúšané oboje – aj Advantix, aj Frontline. Akurát som včera priateľovi hovorila, že po Advantixe vždy nejakých kliešťov mal, musím si zaklopať, ale Frontline pipetu sme dávali pred dvoma týždňami a ešte odvtedy nemal ani jedného, pritom kým sme tú pipetu dali, dostal 3 kliešťov. Takže asi by som skôr odporúčala ten Frontline.
    Kde ste Ronnymu dávali tú pipetu, že si ju dokázal zlízať? Ronymu ju dávam na krk až ku lopatkám – celú tak 5-7 cm pásik, nemá šancu zlízať, lebo nedočiahne. Maximálne sa po aplikácii pipety začne všade obtierať, ako keď je po kúpeli.
    smutny_pes.jpg
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.