Castovanie so stafordami

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Ja a môj pes Castovanie so stafordami

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48011
    staffy
    Člen
    Zdravim, prosim vas potrebujem rychlu radu ak niekto vie, prosim nech poradi.Vlastnim 2 stafordov, zijem v Anglicku , a tu som si ich aj zobrala z utulku.Tak, no a vybavila som im pasy, zavakcinovala proti besnote, dala urobit testy na statnu veterinu, vsetko je ok, mozme vycestovat, avsak teraz!!!chcem ist na Slovensko a do Chorvatska, neviem presne ci nieje problem do Chorvatska cestovat s tzv, bojovymi plemenami????, a na Slovensko myslim, zeby nemal byt problem, a dalsia vec!!!!tu v Anglicku sa proti besnote ockuje kazde 3 roky, no a ako citam vsade, vraj vakcinacia by nemala byt starsia ako 1 rok, no a ti moji ju maju starsiu nez rok a veterinar tvrdi vraj to nebude problem, len niesom si ista…uz som raz cestovala do anglie so psom a vo francuzsku ma otocili spat na slovensko, takze nechcem aby sa to opakovalo…..tak prosim poradte, ci teda nieje problem, ze len raz za 3 roky sa ockuje proti besnote, aby s tym chorvati alebo slovaci nemali problem, a ci mozu stafordi do chorvatska…dakujem Lenka
    #56212
    zuz
    Člen
    Na Slovensku sa besnota ockuje kazdy rok. Co sa tyka plemena, moze byt rozdiel, ci mas americkeho stafforda (ostrejsi, bojovnejsi) alebo britskeho (dog nanny). Wendy Ti dobre poradila, nech Ti antidatuje do preukazu vet tu vakcinu, nech to nie je “cerstve”.
    Zavolaj si na chorvatsku ambasadu, tam by mali poradit.
    #56211
    wendy1
    Člen
    Treba zavolat na statnu veterinu http://www.uvm.sk/organizacna-struktura/91/1367. Myslim ze by trebalo dat preockovat u veterinara proti besnote, lebo podla mna problem to bude. Skuste sa dohodnut s veterinarom nech Vam da ockovanie -21 dni naspat odo dna vycestovania z Anglicka. Bojove plemena su problem podla mna hlavne v ANglicku a na Malte. Viem ze kamoska bola so stafordkou v Chorvatsku a problem nebol, ale pre istotu sa opytajte opat na veterine.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.