do akej miery je hryzkanie si labiek v norme????

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa do akej miery je hryzkanie si labiek v norme????

  • This topic has 5 hlasov and 10 odpovedí.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48289
    heny
    Člen
    vela krat som tu citala v temach, psik sa hryzka na labkach, blsky atd..rocky si tiez obcas hryzka predne labky pri pazurikoch, ale ked sa pozriem ci nahodou nema blsky nema tam nic, ani lupinky, ani nejake smietko zamotane.robi to len tak???? mozu sa psiky len tak hryzkat alebo to ma stale nejaku pricinu? dakujeeemmm

    som mu vyberala stehy po kastracii. neviem ci lekar spackal zasivanie:( vsetky stehy isli hravo von az na jeden ,ten mu ide cez maso.musim k vetovi ten neviem ani prestrihnut a vytrhnut si ho nedovolim:((nechcem mu zle narobit. neni to ten vstrebatelny, vstrebatelny bol biely tieto su modre.

    #57676
    Cvrkina
    Člen
    Náš havo si zvykol hrýzť labky.. nejako sme na to nebrali ohľad. Ale mali sme ísť k Vet. na očkovanie (alebo čo už si nepamätám na čo sme tak išli) no a povedal že má upchaté žľazy. Opýtal sa nás či si zvykne hrýzť aj zadok (alebo chvost), a aj labky. My sme to potvrdili a on povedal, že to je prejav toho upchania.
    Cvrkina
    #57677
    heny
    Člen
    tiez som myslela na tie zlazy,ale chvostik si nehryzka… v pondelok ideme veterinarovi opytam sa na to.
    #57678
    wendy1
    Člen
    Oblizovanie alebo hryzkanie labiek zvykne byt aj nudou, moja to tiez zvykne robit, musim ju napomenut a prestane. Nema dlhe nechtiky?
    #57679
    heny
    Člen
    nechtiky si nehryzie… a nechtiky mu ani nestriham nam veterinar povedal ze mu nemam strihavat lebo ryhlo budu rast keby moc skrabal mam mu konceky spilnikovat.inak si ich po chodzi na betone sam pilnikuje. ako som spominala dnes-zajtra ideme vetovi poviem nech mu aj pokozku prezrie ale ja si myslim ze je to ok…mozno kebyze tu necitam vsetky tie temy tak by som si to ani moc nevnimala:)
    #57680
    Monk
    Člen
    aj moja mala Lily to obca zvykne robit,dufam ze nema upchate zlazy :// a najblizsie nas veterinar caka az v decembry…
    #57681
    Smallblot
    Člen
    Rony si hryzká labky tiež sem tam, pokiaľ to nerobí niekoľkokrát do dňa, tak je to myslím úplne v poriadku. Ja som nášmu Ronymu teraz kúpila na zimu liter lososvého oleja kvôli srsti, budeme pridávať do jedla, pretože v izbách mávame strašne suchý vzduch cez zimu a mám pocit, že ho v tej dobe všetko svrbí. Niekedy sa mi nepodarí tú vlhkosť tak zdvihnúť, aby to bolo v pohode, tak dúfam, že tento olej mu na kožu a vlásky pomôže a túto zimu zvládneme viac v pohode.
    #57682
    heny
    Člen
    my mame doma norkovy olej v spreji, s tym ho obcas ,,postriekam,, ked mu pridas do jedla olej nema hnacku ?
    … k analnym vackom: som myslela ze analne vacky sa zvonku prezru. veto si nasadil rukavicu, lubrikacny gel a sup s prstom do zadku:))) ma ich ok chvalabohu.:)
    #57683
    Smallblot
    Člen
    Nášmu sa nonstop plnia, teraz tam máme ísť zase po mesiaci. 🙁 A plnia sa mu dosť často, na čistenie musíme chodiť pomerne často.
    Nemá hnačku, ten olej mu dávam len ráno do jedla, max. 1-2ml.
    #57684
    wendy1
    Člen
    Heny tento lososovy olej je vyzivovy doplnok na srst a suchu kozu. Norkovy v spreji je skor na rozcesavanie srsti, jemnost a lesk srsti. Prepacte ak sa mylim.
    #57685
    heny
    Člen
    a tak wendy …. 🙂
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.