granule Trovet

  • This topic has 3 hlasy and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48553
    Nela2011
    Člen
    Ahojte,
    pred dvomi týždňami som bola dať Billieho ostrihať a od kaderníčky sme dostali vzorku granúl Trovet. Prosím, má niekto s týmito granulami skúsenosť? Sú to nejaké špeciálne granule, kt. sú k dostaniu len pre vetov (jej muž je veterinár) ževraj, a ona ich predáva fakt dosť lacno, tak by ma zaujímalo či máte niekto s nimi skúsenosť, ďakujem :))
    #59939
    Smallblot
    Člen
    Osobne ich nepoznám, nemám s nimi skúsenosť, ani som ich nevidela ešte predávať, každopádne na dogfóre ich niektorí pochvaľovali, že majú s nimi maximálnu spokojnosť, iní zase, že obsahujú veci, ktoré by nemali… takže neviem, myslím že treba vyskúšať a zistíš, že či sadli alebo nie. My sme teraz skúsili nové trainer Fitness, koňacie… nejaké nové zloženie, vraj vylepšené a stoja za nič, mám pocit, že všetko čo zje, to aj z neho vyjde, takže sa vraciame asi k pôvodným zloženiam, pokiaľ nezoženieme niečo iné.
    #59940
    heny
    Člen
    ja som nepocula o tychto granulkach, ved ich vyskusaj 🙂 daj vediet ci mu chutia .
    inak kocky my teraz papame RC pre kastrovane psiky, zatialje vse ok 🙂 papa normalne, stolica je ok, nepribera , neskriabe sa.
    mam neotvorene 7kg balenie orijeniek. neviem co s nimi, ci mam miesat z RC ? alebo ich predat segre …..ak si pametate som pisala ze malo papal , neviem ci to bolo preto ze som bola prec alebo mu orijenky nechutia…:(
    #59941
    Smallblot
    Člen
    Nespomínala si, že po nich aj priberal? Ak mu tie RC nerobia zle, tak to zbytočne nemiešaj a ak máš možnosť ich predať, tak by som radšej spravila tak.
    #59942
    heny
    Člen
    priberat zacal uz skor, no a orijenky obsahuju este viac tuku ako tie jeho prve granulky..a chudnut z nich veru nechudol.. v poslednej dobe sa mi zda ze trosku zhodil 🙂 nebudem riskovat , pozriem dokedy ich treba spotrebovat, ked pojdeme na svk ich predam- alebo darujem sestre… ostaneme radsej pre RC kedze mu vyhovuju 🙂
    #59943
    Nela2011
    Člen
    Heny, ale už si zas so psíkom že? 🙂
    Ja som čítala o tých Trovet granulách, že sú diétne, preto neviem či mu ich kúpiť, lebo predsa len Billie má 8 mes. a myslím si, že potrebuje veľa vitamínov a neviem či práve diétne granule sú v tomto období naj, preto som chcela vedieť čo na to poviete 🙂
    #59944
    heny
    Člen
    Hej uz sme zase spolu 😉 ja viem tak ze psik by mal do takeho roku a pol- mozno aj dlhsie stenacie granule mat koli vitaminom. Ale rocky ako zacal priberat sme presli na light granule, potom mal chvilu stenacie orijenky a teraz ti RC pre kastrovane psiky. . . . Takze ja tiez dufam ze ma vsetky potrebne vitaminy. .
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.