írsky vlkodav prestal chodiť

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa írsky vlkodav prestal chodiť

  • This topic has 2 hlasy and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48380
    Dobrý den, prosém Vás viete mi poradiť čo by mohlo byť s našim psom-, je to trojročný pes ktorý mal kašel tak sme volali veterinára dal mu nejaké antibiotiká a nejku injekciu , neprechádzalo mu tak sme išli na rtg a zobral mu krv výsledky su dobre akurat vykazuje malý zápal. no náš pes prestal chodiť nevládze a ked mu pomožeme tak sa prejde vyčura sa ale to je všetko sám sa ani nepretoči alebo nezmení ani polohu bez nás. dostáva nejaké injekcie ale mám pocit že ponich ostal taký slaby. už aj moč brali a vylučili zapal obličiek, poslali nás na sono srdca do bojníc tak počkame na výsledky. je to divne že výsledky má dobré a náš pes nechodí jesť mu dávam strikačkou. A niekedy vydáva zvuky akokeby mal bolesti. A nevedia čo mu je. a stolicu mal naposledy 23.12. 2011 a veterinár povedal že nie je ani zapečení tak mi prosím poradte čo by to tak asi mohlo byť on má pociť akokeby to bol nejaký psí výrus ale ja už neviem čo mám robiť prosím skuste mi poradiť. prosím email na katarinahodonska@gmail.com. dakujem krásne
    #58327
    wendy1
    Člen
    AKo Vam to dopadlo? Krv nic neukazala? Lymska borelioza napr.? Nebol teraz niekedy ockovany? Boli ste u MVDr. Mlaku v Bojniciach? Davajte mu aspon vit. B a E. Berie aj nejake lieky? Stolicu uz mal? Ak nie tak veterinar mu musi pomoct a urobit to rukou.
    #58328
    no ešte sa chudáčik trápi, krv má v poriadku stolicu mal včera a každý deň mu dávam infuzie lebo nakoniec sa zistilo že je otrávený a má veľké množstvo toxínov v tele, a tie sa v krvnom obraze neukazuju je pokožka bola celá červená a ked mu dotečie infuzia tak je vidno na uškách že ich nemá červené, no je stále slabý cvičím s ním, masírujem no uvidíme ešte zajtra dostane 4 infuzie a príde veterinár mu zobrať krv, lebo pečenove testy sa mu zvyšuju , ale to udajne aj preto lebo len leží. uvidíme dám vedieť a vy máte čo za problém resp.ste mali.(neviem)
    #58329
    wendy1
    Člen
    POdava sa mu aj vit. K? Drzim palce, bolo by dobre mu davat nieco aj na regeneraciu pecene, dobry je vraj ostropestrec mariansky.
    #58330
    dakujem za radu kde sa to dá kupiť? vobec neviem čo to je to natu pečeň, dnes mal tiež stolicu, ale je slabý ked ho zodvihneme na 4 tak mu zadne laby musíme pridržiavať, ked ddlhšie stoji, padá potom dozadu na ne. tak neviem či je taký slabý či tam nemohla byť aj nejaká mozgová príhoda. neviem
    #58331
    wendy1
    Člen
    Teplotu ma znizenu? Nakolko pri otravach ide dole teplota. Sliznice ma ake? Nemat edoma ja biolampu? Nahrievala by som ho po 10 minut co najcastejsie na zadne labky aj pri peceni.
    #58332
    wendy1
    Člen
    Ktory problem myslite? S tou postavkcinacnou polyneuropatiou?
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.