Je to naschval?:-(

  • This topic has 5 hlasov and 12 odpovedí.
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48276
    chery
    Člen
    Ahojte vsetci havkari:-). Som tu uplne nova,lebo uz neviem co dalej. Mam doma 5a pol rocnu. Fenku Schi-tzu. Je mila,dobra,az na DETAIL. V poslednej dobe,akosi zacina vymyslat. Skoro vzdy ked ideme jest, samozrejme nedostane i ked vyvadza sa pocika.ako naschval i ked bola dve hodky predtym vonku. Nebhapem to.a vie ze urobila zle. Zaleze pod stol a cusi tam. Hned ju vyhresim,ale nepnmaha. Nikdy to nerobila. Neviem bo s tym. Pritom chodi 6krat denne von!6krat! Ma plno lasky a toto mi robi.:-(pravda ale je,ze dost pije. Bola aj na odbere krvi,ale ze je ok. Viete poradit?:-(
    #57621
    Cvrkina
    Člen
    A môžem sa opýtať čo robíte keď vám skacká okolo stola??
    #57622
    chery
    Člen
    Poviem jej fuj,okriknem,najnovsie jej dam nejaku mlsku. Fakt neviem
    #57623
    heny
    Člen
    skuste ju dat posadit par metrov od stola, ked obsedi odmenit pamlskom…
    #57624
    chery
    Člen
    Ona je tak pazrava,ide ma porazit.neskutocne si vynucuje vtedy pozornost,skuci,steka,ale neskace. Skusim ju posadit a odmenit.
    #57625
    wendy1
    Člen
    Ja by som tak ci tak dala urobit este sono alebo skor RTG. Nie je normalne ak pes vela pije. Kolko vypije podla Vas za den? Odmerajte ak neviete. Nenechajte sa odbit ze je to v poriadku, nech urobia este RTG.
    Na Vasom mieste by som ju poslala na svoje miesto ak idete jest. Uvidite ci sa aj vtedy pocura. Trvajte vsak na tom ze tam musi zostat pokial nedojete.
    Ja by som ju odmenila ale az ked by som ju zavolala z jej pelecha a neskor by som ju neodmenovala uz vobec, ma to byt normalna vec. Moja strasne slinta ked jeme tak ju poslem na miesto. Nepaci sa jej to, ale ide. Ak ju budete odmenovat pri stole tak si to s tym spoji a podla mna si to bude vynucovat stale. To je ale moj nazor.
    #57626
    chery
    Člen
    Vypije aj liter. Podla mna dost,ci?nieje zas vahovo podla noriem ma 7kg. Ale papa len granule,aj liggt. Zeby to aj tym bolo.a ano,na miesto.takto to budem robit.mamlsek,ak posluchne.
    #57627
    wendy1
    Člen
    Pri granulach psici piju viacej a zvlast este pri light lebo su este suchsie. POkial viem tak veterinar tu spominal 100ml na 1 kg. Takze myslim ze je to v norme ked papa len granule, aj moja pije viac vodz prave preto.
    #57628
    chery
    Člen
    Hm,logiku to ma:-). To by slo. Je to moja gulka nema nejake problemy,len je trosku pazravejsia.
    #57629
    wendy1
    Člen
    To poznam velmi dobre, moja nie je trosku, ale neskutocne.:-)
    Ako to vyzera s nou? Cvicite, este sa pocurava?
    #57630
    Cvrkina
    Člen
    Nám keď skacká okolo stola ukážem preč a a poviem DOLE a Mike zlezie… potom chvíľku sedí Ďalej od stola a čaká.. potom keď znovu skočí tak sa to zopakuje znovu ale neskáče už potom a keď nepomôže ani to tak mu skús odkopnúť nohy ale tak aby sa mu nič nestalo.. jemne nie aby padol len aby zistil, že nesmie.. čítala som to v jednom časopise o psoch a ja sa to overilo takže držím palce 🙂
    #57631
    heny
    Člen
    my jeme pri stole co ma 2 lavice. raz tak rocky tiez kumne vyskocil – ma to dost prekvapilo- hned som ho suchla dole- odvtedy sa o to nepokusal.chvalabohu:) na nasho platia drsnejsie postupy . samozrejme bez ujmy na zdravia. obcas jedavame aj v obyvacke volakedy veelmi otravoval pri jedle. priatelovi raz skoro ukradol zemlu z ruky:) vtedy ho suchol do pelechu a odtvedy mame pokoj. sice nelezi v pelechu ked jeme ale sedi ca meter od stola a pozera na nas:)
    #57632
    geppy
    Člen
    Moja tiez zo zaciatku velmi otravovala pri stole, ale nie mna ale mojho priatela…on jej raz za cas hodil tak nedapadne nieco (zevraj je mu jej luto :)…lenze to som uz zatrhla!!….ja ked jem tak sa chcem najest v klude…obcas este otravuje,ale nie mna…namna len pozera z dialky a ked vidi ze nereagujem a nevsimam si ju tak ide pod stol a snazi sa mi skakat na nohu (sebaukajanie) aj to hned zatrhnem 🙂
    psie-pocity.jpg
Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.