kaukazsky ovčiak šteniatko krmenie

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Kŕmenie a potrava kaukazsky ovčiak šteniatko krmenie

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47431
    maya
    Člen
    ahojte, chcela by som sa spytat, ako spravne davkovat granule purina pre steniatka velkych plemien. Mame steniatko kaukazskeho ovciaka teraz bude mat 11 tyzdnov a vazi 13 kg. Nechcem aby sa prekrmovalo a preto chcem ist podla rozumneho planu stravovania. Je spravne davat konzervy?
    #52349
    Scylla
    Člen
    Nesnaž se nacpat štěníka do tabulek nebo do kilogramů. Jestli je štěník v pohodě, není hubený ani tlustý, má hezkou strst, nemá zažívací ani jiné problémy, dávkuješ dobře. Jestli nějaké je tlustý, uber, jestli hubený – přidej. Jenže při krmení granulemi zákonitě předávkuješ všechno – protože jsou přece tak dokonale vyvážené…. . Právě proto volím pro pejska raději přirozenou stravu, kde mohu snadno upravit množství jednotlivých složek podle potřeby.
    #52350
    Aojte, chcela by som sa spytat, co pomaha najlepsie proti hnacke. Moja fenka Aziata dostala predvcerom hnacku. Je mozne, ze to dostala s granol pre dospelych psov, pretoze je este stena.
    #52351
    Scylla
    Člen
    Dobře uvařená rýže s troškou vařeného kuřecího bez kůže a tuku, jen trošku, aby to vonělo a pejsek to snědl. Také můžeš dát smectu. Dobrý je také ostropestřec mariánský, slovensky je to myslím Pestrec, kapky se u nás dají koupit v lidské lékárně-

    #52352
    wendy1
    Člen
    Mne vet doporucil ze dolezita je hlavne ta voda v ktorej sa ryza vari aby ju pes vypil. Nemuseli mu sadnut granule, je toho vela preco hnackoval. Mohol nieco zjest, pripadne ste mozno predtym krmili inymi granulami. A pri prechode na ine granule ci uz ine krmivo je dobre pridavat par dni ku povodnym granuliam nove granule a tak definitivne prejst na nove granule. Lepsie je vsak ak by ste psikovi davali granule urcene stenatam. To co teraz zanedbate uz neskor tazsie dobehnete, tak skuste nesetrit. Aspon do roka krmte granulami pre juniorov a take velke plemeno by som krmila aspon do 15 mesiacov. Vacsinou take velke psy dospievaju v 2 az 3 rokoch. Akymi granulami krmite?
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.