Kotná sučka?

  • This topic has 2 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #48124
    Zdravím. Mám problém. Mám 7 ročnú sučku huskyho, ktorá bola aktívna v perfektnej forme a teraz v posledných mesiacoch si všímame že velmi zlenivela(predtím behala rada teraz ide s nami behať a v štvrťke cesty sa otočí a vráti späť domov), hrozne pribrala (vždy mala perfektnú postavu a teraz je taká proste plnšia), strašne sa začala všetkého lakať, keď za ňou človek ide alebo keď si ku mne sadne a chcem ju pohladkať tak sa strhne a sem tam je nervná. Môže byť kotná? Lebo už dlhšiu dobu si nikto nevšimol že by bola niekde krv. ďakujem..
    #56675
    wendy1
    Člen
    Mala sa harat? Kedy sa naposledy harala? Dala by som urobit sono. Moze ist aj o zapal napr. maternice, pokial nie je ozaj kotna. Mohlo sa nieco take stat?
    #56676
    dávno.. velmi dávno.. a stať by sa mohlo. ako hovorím je schopná sa v polovici prechádzky otočiť a ísť domov.
    #56677
    wendy1
    Člen
    Moze sa jednat aj o falosnu graviditu. Urcite dajte urobit sono aj ine vysetrenia ak by navrhol veterinar.
    Znamej fenka sa pocas falosnej gravidity vobec sa nechcela hybat, prsia nemala naliate mliekom, ale takto sa setrila a bolo to len jej 1. haranie.
    AK Vam ide o zdravie a mozno aj o zivot fenky, tak ju cim skor vezmite na veterinu, kym nemusi byt neskoro. Niektori potom uz takto nariekali. Na mojej ked sa mi nieco nepozdava, pockam maximalne 2 dni a ked sa opakuje stav, ktory mi nie je znamy, tak idem k vetovi.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.