kozne ochorenie na hlave u macky

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa kozne ochorenie na hlave u macky

  • This topic has 2 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #46444
    havko.sk
    Člen
    moja macka ma na hlave uz 2x taky vred, co ked praskol, vytiekla ruzova tekutina a otvorilo sa jej to… liecila som to doteraz s kortikoidovou mastou a prisadou antibiotika a vyliecilo s jej to, po asi mesiaci jej zase asi 2 cm od byvalej rany narastla hrca, ktora ked praskla, zase jej to vytielo… to bolo asi pred dvoma dnami a teraz je to otvorene, zajtra jej asi zase dam tu mast. Macka ma 14 rokov, je sterlizovana a kazde 3 mesiace je odcervena, je to macka co beha vonku a ma vzdy chut do jedla, spravanie sa jej nezmenilo. Macka neznasa cestu s autom a tak to riesim cez tuto stranku. Je to vazne? Mam predsa len ist s nou k lekarovi?
    #49379
    Dobrý deň neviem na ktorej časti hlavy to Vaša mačička má, ale staršie mačky pokiaľ je to blízko čelusti spodnej alebo hornej majú problém z pokazeným zubom alebo zubami a to je príčina tvorby abscesu jeho prasknutia s výtokom …… može to byť aj iný problém ale bolo by potrebné to vidieť a vyšetriť
    Myslím že chcelo by to preda len navštívit veterinára aj napriek spomínaným tažkostiam lebo si myslím že sa ďalej s týmto problémom nepohnete….
    Pekný deň
    #49380
    havko.sk
    Člen
    dakujem, asi v stredu pojdem s nou teda k doktorovi…
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.