krehke granule

  • This topic has 4 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #48552
    Aninka
    Člen
    prosim poradte mi, ktore granule nie su tvrde….davala som mu teraz granule brasa milacik…tie mi ako tak jedol,no teraz ich uz nemaju v obchode a neviem sa k nim dostat.predtym som mala rozne ine znacky, ale tie boli tak strasne tvrde, ze nezozral ani jednu, neviem ci mu nechutili alebo co….uz neviem cim ho krmit. mam rocneho yorksira, zacal vymyslat v zrani, pri znacke brasa som sa tesila ze mu konecne chutia nejake granule…
    #59936
    Smallblot
    Člen
    Prečo chceš mäkšie granule? Granule môžeš trošku namáčať – zmäknú. Vďaka granulkám si ale pekne čistí chrup a čím mäkšie granule mu budeš podávať, tak tým sa mu bude čistiť menej a skôr sa mu vznikne zubný kameň.
    Tú značku bohužiaľ vôbec nepoznám a v podstate som nikdy nevidela nejak mäkšie granulky. Aké granulky si skúšala predtým?
    #59937
    Ahoj,
    naši psíci (malý kríženčekovia a čivava) proste milujú mäkké granule značky Frolic. Normálne im ich už dávame iba za odmenu, lebo sú za tým šialení. Tak neviem či si skúšala, ono sú to také väčšie krúžky, ale dajú sa ľahučko lámať. Lacnejšia verzia takýchto mäkkých krúžkov sa potom podobná predáva aj v Tescu (2 kg čierny obal), ale Frolic-y voňajú oveľa lepšie. Namáčať granule pre psov sa tiž dá, napr. aj v čistom mäskovom vývare (naši tiež majú radi).
    #59938
    zita
    Člen
    Nenasla ich niekde v eshope? Skus vygooglit.
    Ked nic, tak skus
    http://www.zoohit.sk.
    alebo
    http://pes.zvieratadoma.sk
    Maju neskutocny vyber aj kompletny popis ku kazdemu krmivu
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.