krv v stolici

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #94566
    anita.a.ben
    Účastník (Participant)

    Ahojte psickari a psickarky
    Moj psik mal asi pred vyse mesiacom hnacky a dokonca pocas hrania sa (blaznenia) dostal akoby krc. Velmi knucal a nevedel sa udrzat na labkach (v tom case mal 2 mesiace) hned sme s bim utekali k veterinarovi. Dal mu prasky STREPTOFTAL. Mal ich uzivat 2x denne pocas piatich dni. Doktor povedal ze to ma z jedla. Tak dobre davala som mu tie prasky. Stolica sa mu trosku upravila ale vzdy bola taka..no..ako blato. Krmim ho granulami pro nature saurus (myslim ze nie su velmi dobre mam v umysle prejst na ine krmivo. Pre to krmivo saurus som sa rozhodla kvoli tomu ze predavacka v chov.produkte povedala ze to krmivo je kvalitne a vsetci psickari z okolia a mesta ho kupuju a nestazuju si).
    Pred tyzdnom mal nas Ben zase striedavo hnacky a makksiu stolicu a dokonca sa v nej vyskytla aj krv. Ale nie tak ze to bolo zmiesane s krvou ale vedla stolice boli kvapky krvi. Dala som mu 2x odcervivaciu tabletku picas 2 tyzdnov. Kus muvto pomihlo nobóat sa to vratilo. Hnacky a krv. Pol dna som mu nedala nuc jest len vodu pil. A potom som mu uvarila ryzu a jedol tu. Davala som mu ju 2 dni aj s mrkvou. Hnacka chvalabohu ustupila. No vcera rano sa vykakal a jeho stolica mala svatlozltu farbu ako horcica a vzdy to bolo s primesou krvi. Zlakla som sa. Zase som s nim isla k veterinarovi. Zase mu predpisal len streptoftal. A ta krv je preto ze mu praskla cievka ze lebo tlaci. Vravim ci nema dake parazity alebo co. A on ze tak mu dajte tabletku. A vravim co ta svetla stolica? To bude z tej ryzi a mrkvi. Ale on to jedaval aj pred ty a nemal zltu stolicu.
    Inak je to Aljassky malamut. Predchadzajuca majitelka ho krmila zvyskami z jedalne 😒 ja mu davam tie pro nature saurus a sem tam mu uvarim ryzu s kuracim masom. Inak on neni ani unaveny chuti mu jest chce sa hrat aj vodu pije nic ho neboli. Len ta divna stolica. A ako mu davam ryzu tieto 2 dni tak kus pochudol. Ja uz neviem co mu mam davat jest. Uvazovala som o inych geanuliach len neviem ake by boli najidealnejsie. Mvdr povedal royal canin kamaratka ze eminent.
    Mal aj vas psik taketo problemy? Ako ste to vyriesili? Co mu zabralo? Dakujem za kazdu odozvu 🙂

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.