Letné kúpanie

  • This topic has 7 hlasov and 13 odpovedí.
Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48702
    Kate333
    Člen
    Ahojte,máme bernského salašníckeho psa, ktorému je v týchto horúčavách dosť teplo.Väčšinou sa zdržiava na betóne ale niekedy ho zvykneme vykúpať v mierne studenej vode aby mu nebolo teplo.Veľmi rýchlo sa však suší a kúpanie nemá dlhý efekt. Som len zvedavá koľko krát ho môžeme za deň takto osviežiť vodou,aby mu to neublížilo.
    #62472
    katarina2
    Člen
    Ovlažiť trocha vodou ho asi môžeš aj viackrát za deň keď sú takéto horúčavy ale nie kúpať šampónom to by si mu veľmi vysušila asi pokožku. Raz za mesiac stačí psíka okúpať ale trochu ho prepláchnúť vlažnou vodou mu nemôže uškodiť ak je vonku veľmi teplo alebo ho držať niekde v chládku, môj je maličký takže v najväčších horúčavách je v dome.
    #62473
    wendy1
    Člen
    Najlepsie by bolo umoznit mu samemu sa nechat schladit, nejaku plastovu vanu ako pre male deti, alebo bazenik, znamy maju nafukovaci na chate pre svoje labradorky. Chystam sa aj ja kupit.
    #62474
    Kate333
    Člen
    On sám do vody nevlezie.Len keď cíti že ho voda chladí tak sa nechá okúpať :/
    #62475
    zita
    Člen
    Katee, neboj sa on po case pride na to, ze zvlazit sa je fajn. Uz som tu na fore pisala, nasho Maxa na zahrade strkame do suda s dazdovou vodou. Zo zaciatku sa strasne branil, teraz uz len robi drahoty, ked ho ideme odchytit, ale uz ked ho nesieme do suda tak sa nebrania a dkonca si v sude postoji, stastne sa skeri a ostane tam v pohode stat. Ked uz mu je dlho tak sa stvera von sam.
    Havosi co sa radostne nahanaju so striekajucou hadicou, tiez hned na zaciatku asi neoplyvali bezhranicnym nadsenim z toho studeneho a mokreho… Chce to cas on na to pride.
    #62476
    geppy
    Člen
    No tak moja Geppy po prvy krat-dnes isla sama do rieky…teda najprv som tam musela vliest ja…ale ,len som si chodidla namocila….a potom pomalicky vliezala aj ona….taka bola zlata,najprv len tak labkou smatrala po vode a potom sa osmelila a vliezla….voda bola taka nizka (jej asi po kohutik),ze zacala v nej behat jak splasena,ako taka kozicka….tak sme sa na nej z priatelom smiali,taka bola zlata….no tak dufam,ze nabuduce to bude stale a stale lepsie….:))))))
    #62477
    katarina2
    Člen
    Geppy mali ste si ju hneď natočiť na videjko – to sú nezabudnuteľné pekné chvílky jej života. Ja môjho fotím stále aj pár krát videjko som urobila, hoci to sa mi nie vždy vydarí, lebo kým to nastavím, pekná chvíľka pominula a vtedy akoby na just nič zaujímavé nerobí keď už beží videjko, naozaj to treba vedieť len vystihnúť.
    #62478
    geppy
    Člen
    No ved to,ale prave vcera som zabudla zobrat aj fotak a aj telefon….no smola,mozno nabuduce :))))
    #62479
    geppy
    Člen
    Dnes som spravila videjko :)))))
    #62480
    a čo je v ňom? chceli by sme vidieť 😀
    #62481
    geppy
    Člen
    hahahah…..keby sa sem dalo dat,tak ho dam :D….je na nom Geppy ako leze do rieky a potom beha ako splasena 😀
    #62482
    Sue
    Člen
    moja fenka sandy sa boji vody ma problemy a so sprchovanim, no kedze je moj brat rybar tak vlezie po rybu aspon do asi 15cm vody, ako ju mam naucit plavat vo vode spolu snami, ked sa nekupeme tak casto aby mala dost casu na vlastnu pravidelnu prijemnu skusenost s vodou?
    #62483
    treba skúsiť ako písala geppy, najprv ju pridržať vo vode spolu s vami, a ked sa prestane metať, vtedy s ňou vyliezť von, vy sa vráťte do vody, vzdiaľte sa od nej a pravdepodobne ona vlezie za vami
    #62484
    geppy
    Člen
    Presne treba pomalicky….a velmiiiii chvalit,to pomaha…..no vcera sme jej hadzali najprv lopticku do mora…plavala ale len kusok,do hlbsej sa bala….tak som lopticku vymenila za papek….uuuuuuuuu,za tym isla aj do tej najhlbsej…doslova bezala do vody,nepozerala ani ci su vysoke vlny….supeeer,tak som ju chvalila 🙂
Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.