Metastázy u psíka.

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48387
    ambrozia
    Člen
    Dobrý deň, dnes som sa dozvedela, že moja 10 ročná sučka má metastázy na pľúcach. Pred 2 mesiacmi bola operovaná na nádor mliečnej žľazy a teraz dostala teploty, ktoré po antibiotikách nezaberajú. Až na rentgene sa to zistilo. Inak krvné vyšetrenie je úplne v poriadku. Chcem sa spýtať, či sa s tým nedá už nič robiť, napríklad operácia alebo chemoterapia. Za odpoveď ďakujem.
    #58372
    misskate
    Člen
    Nasa mala to skoro to iste. najprv mala nadory na mliecnej zlaze. museli jej zobrat jeden prsnik ale nepomohlo. potom ju este raz operovali. Neskor zacala kaslat a zistili jej nadory v plucach. a ze uz zalezi na case, ze sa nic s tym neda robit, lebo jej to zacinalo tlacit na srdce. Takze to bola len otazka casu. Potom zacala kaslat krv sem tam a uz vyzerala byt trocha unavena. Tak sme ju utratili, nech sa netrapi. lebo by to bolo uz len horsie
    #58373
    wendy1
    Člen
    Chemoterapia u psikov zial nie je. Znama mala podobny pripad ako Vas, fenka kokrica mala cez 60 stehov po operaciach, tak ci tak ju nezachranila, lebo metastazy sa stale robili inde. Zial. Je mi to luto, zalezi na Vas, ale ak uvidite ze fenke niet pomoci tak uz len kvoli nej urobte tento krok, aby sa netrapila. Drzim palce.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.