Môj Kenny

  • This topic has 4 hlasy and 16 odpovedí.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #49002
    jankaz
    Člen
    Ahojte, pred 13 rokmi sme pod smetnou bedňou našli dvojtýždňové šteniatko kríženca” čo ulica dala”. Kenny bol naše Zlato, mali sme ho skôr, ako deti. 4 roky bol chorý na srdce a dvakrát denne sme dávali lieky. Zlostili sme sa na chlpy, že je bitkár. 1. septembra večer, Kennčo umrel. Musel vonku niečo olízať, počas víkendu sa nevedel postaviť, dostal porážku, krvácanie,…
    Po skoro dvoch týždňoch, sa z toho nevieme spamätať. Chceli by sme späť tie jeho chlpy a štekanie každú chvíľu.
    Aj keď máme dve deti, dvoch papagájov, doma ostalo veľmi prázdno.
    #64744
    jankaz
    Člen
    Ahojte, v nedeľu sme si boli v útulku vybrať nového člena rodiny. Havko k nám príde v piatok. Veľmi sa tešíme.
    #64747
    jankaz
    Člen
    Ahojte, neskutočne sa na psíčka Pola tešíme. Od radosti nespia už nielen moje deti, ale aj ja s manželom.Od nedele naša rodina ožila a bude to od piatku ešte veselšie.
    Môj 4-ročný syn už dnes v škôlke vyhlásil, že psíčka už teraz ľúbi, lebo ho za seba poslal Kenny z nebíčka.
    #64750
    jankaz
    Člen
    Ahojte, Polo je u nás zajtra týždeň. Je neskutočný. Vidno, že mu niekto veľmi ublížil a o to viac si to teraz užíva. Minulý víkend, keby mohol hovoriť, tak by to bolo: “Urobím všetko, len si ma nechajte!” Bolo to na ňom normálne vidieť. Mňa si vybral ako svojho vodcu svorky. Asi vie, že som ho veľmi chcela a medzi nami preskočila iskra. Nepohne sa odo mňa ani na chvíľu. Keď idem do roboty, má v pelechu moje tričko. Ani sekundu neľutujem, že sme si ho zobrali.Prajem mu dlhý a šťastný život a ja pre to urobím všetko.
    #64742
    katarina2
    Člen
    jankaz, veľmi Ti rozumiem! Ak si niekto obľúbi zvieratko, môže byť aj najdúch z ulice. Aj môj prvý psík bol bastardík, miešanec špica s pitbulom, teda dosť agresívny hryzoš. K veterinárovi sa dalo ísť len s košíkom na papuľke, ale to bol aj dobrý ochranca a strážca domu, tiež mi ho niekto prehodil cez plot do záhrady ako šteniatko asi 5-6 mesačné. Ani nie vo vhodný čas prijať ho, práve som opatrovala ťažko chorého manžela ale nenašiel sa majiteľ tak zostal a nakoniec bol moje všetko, už by som ho nedala ani za svet. Prežil u nás 10 rokov a nakoniec ho tioež choroba odniesla. Medzitým mi zomrel aj manžel a zostala som sama v dome. Nevedela som dovtedy ako samota bolí a strašne mi chýbal ten malý čert. Normálne som mala z toho depky, potom som dlho psíka nechcela, lebo som sa bála tejto duševnej bolesti ktorú som zažila, že toto ešte raz prežiť nechcem! Ale človek mieni pán Boh mení, po 3 rokoch pribudol ku mne zase psík od dcéry a tohoto zase nekonečne milujem! Už ľutujem, že som sa tak dlho zdráhala, lebo čo radosti mi spôsobuje, tým pádom aj otupuje bolesť za predchádzajúcim miláčikom.
    #64743
    zita
    Člen
    Janka,
    nasa Webie odisla od nas vo februari. Rovnako rychlo sa jej zhorsil zdravony stav a po 17 rokoch sme ju s dcerou odprevadili za duhovy most.
    Mame sice Maxa, ktory s je s nami uz treti rok ale Webie nam stale chyba. Ja uz nie tak velmi, ale dcera sa snou este stale rozprava. U nas boli bezne vety: Vsak havik. Webie nevies kde sme dali…? Mne stale chyba na gauci pod dekou, jej nadsene vitanie ked som prisla domou…
    Tentoraz sme plynule prasli is jedneho havosa k dvom a potom s nami ostal Max, ale ked od nas davno nahle odisla 2 rocna Wendulka to bola strasna prazdnota.
    #64745
    katarina2
    Člen
    Pomohli ste jednému havkovi a zároveň aj sebe, dúfam, že mu bude u Vás dobre. Jeho láska vám pomôže oddialiť bolesť a žiaľ za psíkom ktorý už musel odísť. Držím Vám palce!
    #64746
    zita
    Člen
    Janka, vyborne rozhodnutie! Prajem vam vsetkym mnoho radosti s novym chlpacom. A chlpacovi stastny zivot v milujucej rodine.
    #64748
    heny
    Člen
    🙂 prajem vam veeela krasnych zazitkov s novym psikom:)
    #64749
    zita
    Člen
    “lebo ho za seba poslal Kenny z nebíčka”
    Neskutocne nadherna hlaska!!
    #64751
    katarina2
    Člen
    Výborne, veľmo dobre si to urobila a prajem Vám aby ste boli súdržný v dobrom aj zlom, ak náhodou niečo vyvedie, iste ho naučíš správnym smerom.
    #64752
    katarina2
    Člen
    Ja som pre tohoto môjho chcela kúpiť kamaráta alebo kamarátku ale túto istú rasu a možno najlepšie šteniatko ktoré by asi skôr toleroval kým vyrastie pri ňom by už boli dobrý priatelia. S veľkým psom by sa možno byl o teritórium, ale nakoniec rozhodli financie – zrátala som si čo všetko musím vopred zabezpačiť aby sem aj druhý psík mohol prísť… Takže najskôr pripravím podmienky a potom mu nájdem kamošku, ktorú ale dám ihned sterilizovať, lebo nechcem tu mať psiu farmu l
    en dvoch aby mali jeden druhého a nenudil sa mi tu sám, pretože psíky tohoto druhu sú dosť hyperaktívne ale spolu sa zahrajú, ja toľko energie na neho nemám koľko by on chcel, tak zato mu hľadám kamošku.
    #64753
    heny
    Člen
    Katka pekna fotka:)

    jankaz prajem pekne chvile s novym psikom:)

    #64754
    katarina2
    Člen
    Ďakujem heny…, ináč aj moja dcéra sa volá Henika.
    #64755
    heny
    Člen
    Naozaj?:)) a to az teraz pises?:))
    Moje meno sa pise Henrieta, tu v rakusku mi ho obcas zmenia na Henrietta, a sefka mi vravi Henriette:)))esteze mam uz rakuske priezvisko,lebo slovenske som mala uz skomolene:))chii
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.