Moji dvaja psíkovia sa počúravajú

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa Moji dvaja psíkovia sa počúravajú

  • This topic has 2 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48252
    Lila555
    Člen
    Prosímvás o radu. Moji dvaja psíkovia sa pocikávajú , sú už dosť starí jeden z nich (ratlík) má 12 rokov a ten sa pocikáva síce každý deň ale menej ako ten druhý , ten druhý (maltezský psík) má 11 rokov ale ten sa počas dňa pociká aj 3x a v noci raz a občas sa stane že sa aj pokaká . Strašne ma to trápi lebo toto nikdy pred tým nerobili , neviem či to je tým že su starí alebo sme aj uvažovali nad tým že sú nachladnutí … A ja som už zúfala vždycky v noci ma zobudia škrabaním na dvere a vždycky nájdem nejakú mláčku … Neviete v čom môže byť problém ? Aj ich navonok obliekam doma sú v teple tak ja vážne neviem. Vopred ďakujem …
    #57456
    wendy1
    Člen
    Prvorade by som isla ku veterinarovi nech im vezme moc, ktory donesiete. Takisto to moze byt aj starobou samozrejme. Viem ze su homeopaticke lieky na inkontinenciu, ale to by Vam mal poradit veterinar ktory sa zaobera homeopatiou. V Kosiciach to je MVD. Stražanova, MVDr. Ravaszova. Takisto aj MVDr. Harbac na tomto fore sa zaobera homeopatiou, len by som mu skor napisala sukromnu spravu alebo mail, kedze tu dlhsiu dobu nechodi a zrejme sa normalne tejto odpovede nedockate. Viem ze homeopatika pomohli nasej 14 rocnej pudlici, mozem sa opytat mamy co jej davaju a napisem Vam ak budete chciet.
    #57457
    Lila555
    Člen
    Ďakujem za vašu odpoveď … chcela som takto verejne keby vedeli aj použivatelia poradiť … Asi naozaj pôjdem k tomu veterinarovi nech zistim čo im je . Dúfam že to neni nič vážne a že sa nemam obávať najhoršieho .
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.