Inzercia psov, forum o psoch › Diskusné Fóra › Chovateľská poradňa › Nase – vase pokroky :)
- This topic has 10 hlasov and 546 odpovedí.
- AutorPríspevky
- 19. novembra 2015 o 6:13 #60809
heny
Člento zvlaadnes..rockyho asi chyta druha puberta… teraz zmizol, idem pozriet co robi, labbelo mu stihol znicit, ach jaj.. rano som s nim bola bez voditka vonku, bol ozaj zlaty, par metrov pred domom zrychlil , ostal stat v strede cesty ! som ho zavolala, hresila- pochopil iste usi mal stiahnute, aj som ho jemne za kozu na krku vytahala… stale dokazi kazdu prechadzku ten cert…:(((19. novembra 2015 o 6:13 #60810Veronika_27
Členneviem prečo tým psom chutia krémy a balzamy 😀
za chvíľu malú tiež vytiahnem na priehradu, krásne slniečko konečne svieti 🙂19. novembra 2015 o 6:13 #60811heny
Člento tiez nechapem s tymi kremamy… teraz mi rocky zlc zvracal 🙁 predtym som mu dala jest , nechcel… hadam mu nic neni :((
u nas je pocasie na figu, mrholi a zima je, brrrr….19. novembra 2015 o 6:13 #60812Veronika_27
Členheny, dnes ráno nám Engee tiež zvracala ale asi 4x :/ už je samozrejme dobre, ale neviem z čoho jej prišlo zle… od rána 5tej skučala, som si myslela, že sa doprosuje pozornosti, že je už hore, no potom o hodinu neskôr to spustila :/
ale musím ju zase pochváliť, dnes bola zlatíčko na prechádzke, asi to bolo aj tým, že som málo rozprávala a mala som ju fakt nakrátko :/19. novembra 2015 o 6:13 #60813heny
Členahojte !! my sme s rockym urobili pekny pokrok. dnes sme isli z prechadzky, ca 15 min od domu bol na volno 🙂 zvladli sme 2 krizovatky– takze povel stoj, a z podzemnej garaze cuvajuce auto. v tom momente som sa zlakla, namiesto stoj som zakricala rocky ostan stat 🙂 asi vycitil nebezpecenstvo z mojho hlasu lebo prisiel hned kumne 🙂
mali sme stastie ze sme cudzieho psika nestretli.xi. bol ozaj zlaty som naho hrda ze bol poslusny :)) a za odmenu si mohol sisiku hore zobrat, kaslem nato ze som vcera vysavala 🙂19. novembra 2015 o 6:13 #60814Smallblot
Člen😀 blahozelame! Hej, asi vycitil ten strach, preto tak reagoval.
Ja som takto mala tiez Ronyho na ulici a zrazu sa rozhodol prejst cez cestu, lenze islo auto zvrchu a ja v soku som len skrikla miesto “Zostan!” iba “Rony!” A on zastal a zacal tak nechapavo pozerat na mna, ze co sa deje? Asi vycitia, ze nieco nie je v poriadku. 🙂19. novembra 2015 o 6:13 #60815Veronika_27
Členono je to všetko v hlase a intonácii… my sme doma robili s priateľom asi predvčerom taký pokus, že na čo Engee reaguje, že je to vždy tá výraznejšia hláska v slove… napr. jej meno: na En nereagovala ale na dži áno 🙂 skúste aj vy doma a dajte vedieť na ktorú slabiku viacej reagujú vaši štvornohí 🙂19. novembra 2015 o 6:13 #60816heny
Člendakujeme smallblot:)
len neviem ako by to cele dopadlo keby bol na druhej strane psik… mozno ho len podcenujem a nerozbehol by sa. .. neviem ani skusit to nechcem 🙁
veronika ja teraz skusila ro-cky ale zuje sisku takze neraeaguje na nic :))) neskor skusim. ale mas pravdu s tym ze psik reaguje na vyraznejsiu halsku v slove.19. novembra 2015 o 6:13 #60817Nela2011
Členáno Veronika, to máš pravdu, aj ja som to skúšala prednedávnom a reaguje mi na Bi 😀19. novembra 2015 o 6:13 #60818geppy
Členaj Geppy reaguje na prvu slabiku Ge (dže) 🙂19. novembra 2015 o 6:13 #60819wendy1
ČlenHeny mam pre Teba tip z casopisu ako ho naucit aportovat. Treba rozrezat lopticku, tam sa sice pise o teniske a dat do nej maskrtu a hodit s povelom aport. Psik bude citit maskrtu ale nebude ju vediet vybrat, tak ak pride a donesie prip. ( ty mu pomoz aby ti ju odovzdal ) je dobre pred jeho ocami vybrat ( napr. granulku z lopticky ) a dat mu ju ako odmenu. Vraj sa potom hafan casom bude tesit nosit lopticky. Skus ak chces a daj vediet. MOzno vies kupit nejaku z makkej gumy a do toho to dat.19. novembra 2015 o 6:13 #60820geppy
ČlenWendy presne takto som ja moju naucila aportovat !!!:))) a teraz strasne miluje lopticky a aj palicky.Ja som narezala tenisovu lopticku (len trosku) a ked sa namna Geppy pozerala hodila som do lopticky kusok snacku (velmi vonaveho) a hodila som jej lopticku,ona sa samozrejme snazila z tej lopticky tu mlsku vybrat,ale nepodarilo sa jej to (neda sa to) a tak my ju priniesla.Ja som lopticku stlacila aby sa otvorila a mlska vypadla,a tak som to robila pokazde…kym si neuvedomila,ze ked chce mlsku,lopticku my musi priniest :)))))19. novembra 2015 o 6:13 #60821heny
Členwendy dakujem za tip !!!! 🙂 zajtra sa aj tak chystam do centra, zbehnem hned do chovproduktu… este raz dakujem dam vediet ci zabralo 🙂19. novembra 2015 o 6:14 #60822Veronika_27
Členna moju by to nefungovalo… my sme mali takú gumenú hračku vo forme loptičky a z vrchu vyčnieval také niečo, ža čo ste to vedeli chytiť a odhodiť… len ona to odtrhla a mne bolo ľúto to odhodiť, tak som jej tam dala piškoty, granulky, nech to hrká a bolo pre nu zaujímavé.. no ked zistila že sa to nedá vybrať, našla si inú zábavu :///19. novembra 2015 o 10:34 #60823Smallblot
ČlenSkúšala som na toho Ronyho slabiky, tak na “ny” len trošku pohol ušami, na “ro” ho až tak myklo a kukal, že čo to? :o) - AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.