Nemecká doga

  • This topic has 4 hlasy and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47509
    Som tu novy, zrejme sa este dobre neorientujem.. Verim vsak ze tu najdem pomoc pre moju nemecku dogu. Moj Aron je stary 4 roky a ma uz cca 2 roky kozne problemy. Vyhadzuju sa mu na roznych castiach tela “pupence”, ktore niekedy mokvaju, malinko krvacaju, v kazdom pripade vsak pomalinky ale isto rastu. Boli sme uz na dvoch operaciach, kedy sme mu ich odrezali. Po urcitom case vsak znova na tom istom mieste pupenec alebo ekzem zacne rast. Extremne zle sa mu to po operacii hojilo, nehovoriac o tom, ze pri ostatnej nam skoro vykrvacal. Neviem co s tym a neviem ako mu mozem pomoct. Vie mi niekto prosim poradit, resp. ak tu niekto pozna specialistu, s ktorym by som to mohol prekonzultovat, poprosim o kontakt. Peter Laurincik, laurincik@prolink.sk.
    Ďakujem.
    #52736
    Pozeram, ze je tu kopec ludi ochotnych poradit… 🙁
    #52737
    wendy1
    Člen
    Ver ze keby niekto vedel, tak to tu napise. Verim ze pan doktor poradi, on skor bude poznat nejakeho specialistu. Odkial si? V Kosiciach na veterine si nezistoval?
    #52738
    zuz
    Člen
    Odkial si? Pytam sa kvoli moznosti zmeny veta. Pises o pupencoch potom o ekzeme a este, ze mu ich odrezavali.
    No su to trochu rozporuplne informacie! Je zvlaste, ze Ti doktor nepovadal, co to je, ale operuje to?
    Dali ste mu pocas tych dvoch rokov robit nejake stery? Skusali ste, ci to nie je alergia na nieco, napr. zradlo? Robil mu lekar krvne testy? Objavuje sa to celorocne alebo len v urcitych obdobiach?
    Posli pripadne fotku, lebo z Tvojho popisu nie je celkom jasne o co vlastne ide. Mozno mal niekto podobne problemy a bude Ti vediet lepsie poradit.
    Pan doktor Ti urcite odpise, kedze ordinuje, nesedi stale na maile.
    #52739
    Dobrý deň, bežnou praxou by po odstránení takéhoto útvaru zvlašt ak sa to opakuje malo byť histologické vyšetrenie a zistenie charakteru spominaného útvaru, lebo bez toho tu môžeme hovoriť o nejakých ekzémoch, nádoroch, bradaviciach, komedómoch, otlakoch a stále nebudeme vedieť nič… takže určite odporúčam po odstranení spominaného útvaru histologické vyšetrenie a dľa toho čo to bude budeme mať diagnózu, prognózu a liečbu….u nemeckej sú časté otlaky – decubity, može to byť aj tzv mastocytom ale bez toho čo som spomínal tu môžem napísať hocičo a može a nemusí to byť pravda….Pekný deň
    #52740
    Ďakujem za reakcie, idem pisat doktorovi ktory ho ostatne riesil, ci to bolo na histologii, pripadne tu potom doplnim.
    #52741
    Som z Dolneho Kubina a skusam to tu prvy krat. Zatial sme boli dva krat na operacii v LM a v PP. Uz po par reakciax tu som trosku mudrejsi.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.