Neposlušnosť

  • This topic has 3 hlasy and 11 odpovedí.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48839
    Jassty
    Člen
    Chcela by som sa opýtať, môj pes má rok aj 4 mesiace a keď sa prechádzame tak hocikedy sa strhne a začne ma hrýzť a ani povel fuj už neúčinkuje 🙂 keď ju buchnem začne ešte viac 🙂 pritom ona to berie ako hru, a loptička sa jej vyhodila a musím jej kúpiť novú..môže to byť aj tým? a ešte keď chceme ísť von tak ona predomnou uteká, lebo si myslí že ju idem uzavrieť a preto bojí 🙂 ale už sa aj celkovo bojí vodítka…čím to môže byť?
    #63665
    katarina2
    Člen
    Chcela by som sa spýtať prečo sa bojí vodítka? Dostala s ním, alebo ju škrtí? Pretože psíky sa obyčajne na vodítko tešia, niektoré si ich aj sami donesú, lebo chcú ísť na prechádzku.Skúste jej dať tie traky cez bruško a nebude ju to škrtiť ako obojok. A prečo ste jej vyhodili loptičku? A videla že jej ju vyhadzujete? Ja keď niečo zničí môj psík vyhodím tak aby to nevidel a kúpim mu novú. Hoci on sa rád zahrá aj s plastovou fľašou, nemusím hneď kupovať…
    #63666
    Jassty
    Člen
    Vlastne to nebola loptička, ale kusy loptičky, áno už som jej kúpila novú, len potrebovala by som pomôcť s tým hryzením už sa to dosť vyvrchoľuje :((
    #63667
    katarina2
    Člen
    Ešte by som vyskúšala ak sa to dá zniesť stuhnúť a nevšímať si hryzenie,lebo ak to berie ako hru a Vy na ňu nereagujete, tak ju to môže omrzieť, zistí, že hryzenie Vás ako hru nezaujíma, ignorujete ju.Alebo si predtým natrieť ruky octom čo ju môže odradiť, že ju tá vôňa môže dráždiť.Môj nemá rád víno, neznáša keď mu pohár vína strčím pod čumák odvráti hlavu alebo aj odíde a robím to preto aby videl, že to nie je pre neho tak nech nečumí a nežobre všetko čo vidí.
    #63668
    katarina2
    Člen
    Aj môj hryzie, formou zábavky ale nikdy to nie je bolestivé, hryzká tak jemne ale keď chcem ukončiť hru tak zvýšim hlas dosť a prestane. Niekedy pri hre keď sa veľmi rozkekeší sa pozabudne a kusne aj silnejšie na to samozrejme zjojknem a jemu je to hneď jasné, že prekročil hranice a ztiahne sa, no je samozrejme o rok starší od Vašej fenky ale aj tak už aj Vaša by to asi mala pochopiť dokedy je čo povolené.
    #63669
    heny
    Člen
    My sa zvkyneme tak hrat,ze mu taham chlpy na papulke, on beha skace a hryzie, mi ruku…ked sa pozabudne zapistim a zaciname odznova….
    #63670
    heny
    Člen
    Znovuotvaram tuto temu…

    Len som sa chcela postazovat ze rocky sa vonku veeelmi pohorsil.
    Vcera mi po dvoch psoch stekal ako zmyslov zbaveny co NIKDY nerobil…
    Je velmi nedisciplinovany, a vseeetko zere,….

    Takze oddnes berem kratke voditko,zase bude musiet ist pekne pri nohe, a od 10teho mam dovcu kupim mu new nahubok.ma jeden ale latkovy ten neni dobry kedze jazyk vytrci von,pojdem kuk ten mriezkovy ci ako sa to povie…
    Nechcem aby sa mi niecim priotravil pako jeden…

    Doma je ok,dokonca druhy krat som ho rano,, nacapala,, ako spi vo svojom pelechu!
    To tiez nikdy nerobil:)
    Stale spal s nami v posteli.

    Tak drzte palce nech sa jeho spravanie vonku da zase do normalu…:)

    #63671
    katarina2
    Člen
    Tak neviem ako je to u Vás, ale tu dole na juhu v Lučenci je počasie ako na jar aj keď už 2x aj sneh padal, už sa všetko stopilo a možno aj preto že je ako “jar” aj môj psík si sám ide ľahnúť do svojho pelieška občas čo celú zimu čo dosiaľ bola nerobil. Či tam čaká kedy ideme von, lebo je to v predsieni blízko vchodových dverí alebo je tam chladnejšie … No a vonku zatiaľ nič nepožral, síce ja ho držím nakrátko takže nemusí mať náhubok vidím ak by sa pokúšal, pri každom hovienku čo oňuchá zavelím nono fuj a ide sa ďalej.
    #63672
    heny
    Člen
    No ja nasla na nete-firma K9 ma aj pre yorkov nahubky:) 25e stoji.najprv pozriem v obchode ked nic objednam z netu…
    Dnes bol na kratko vonku, bol ako vymeneny:)

    Moj praveze stale v posteli spi popr na gauci mato uplne zaskocilo:)ale dobre tak…
    No vcera sme mali 14st vonku a mama mi vravela cez skype ze u nich minus 8 :))))
    dnes tak 5-6 a daaazd….

    #63673
    katarina2
    Člen
    Ja lenže zmenil správanie, tak aj môj trochu a pripisovala som to zmene počasiu lebo aj mi sme inak náladove naladený zmenou počasia, tak si myslím, že aj psíki tak nejak reagujú, leboé ani Beník nikdy nechce ísť na svoje miesto, teda málokedy a v poslednej dobe asi týždeň ide tam sám a ochotne a dosť často.
    #63674
    heny
    Člen
    Dnes tam lezi zase…pelech ma pri radiatore asi zato, fajne teplucko ma:)
    #63675
    katarina2
    Člen
    Aj ako starnú naše psíky menia svoje zvyky.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.