neustále kňučanie

  • This topic has 6 hlasov and 9 odpovedí.
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48804
    Leuška
    Člen
    Dobrý deň
    Chcela by som sa opýtať , mám ročnú fanku labradora a posledné 2 dni neustále hlasno kňučí . Zuby má v poriadku , normálne žerie aj sa hráme , chodíme na prechádzky a nevyzerá , žeby jej pohyb robil problém . Len celú noc aj deň prekňučí . Nevedeli by ste mi poradiť , čo by jej mohlo byť ?
    #63266
    zita
    Člen
    Baby, vsak sa hara!! V taky cas ani nam nie je do skoku. Mozno s nou narabaju hormony a tak sa nesprava standardne. Podla veku je to asi 1. alebo 2. haranie tak sa necudujme. Podla toho co pises asi zdravotne problemy nema. Keby ste poculi nasho Maxa ako on dokaze “plakat” pre kazdu blbost. Cakanie na vytah, ja zavreta v kupeni alebo na WC, zradlo na kredenci…
    #63264
    katarina2
    Člen
    Možno sa len mazná a upútava pozornosť, ak sa cez deň vyspí, vystrája v noci. Pokiaľ nemá bolesti treba ju len zahriaknuť a spať. Aj môj psík to robí, viem že mu nič nie je ale skúša, až keď ho zahriaknem stíchne a ide spať. Ak by to ale nepomohlo treba psíka dať prezrieť veterinárovi čo mu je, môže mať aj vetri, alebo niečo zjedla čo nevie stráviť. Pomasírujte jej bruško a sledujte ju či nekňučí, či nebude cítiť aj vtedy bolesť.
    #63265
    heny
    Člen
    ak sa vylucia zdravotne problemy, moze ist ako pise katka o uputanie pozornosti….
    #63267
    geppy
    Člen
    Aj moja knuci za kazdu blbost..neviem ju to odnaucit…jasne ked knuci pri dverach,som rada…viem ze potrebuje cikat alebo kakat…aj ked je pravda ze pri mne knuci menej,lebo vie ze ja ju ignorujem…ale pri priatelovi stale,lebo ten sa jej vzdy pyta,,co ti je,,??,,co chces,,?..a uz uputala pozornost…co uz…
    #63268
    katarina2
    Člen
    zita, mňa to ani nenapadlo že možno aj za to kňučí že sa suky hárajú a on to cíti, lebo som si vonku nevšimla výraznú zmenu jeho správania a kňučí väčne, takže to už ignorujem a prestane keď ho ignorujem. Niekedy sa pozabudnem a pýtam sa ho čo je, tak znásobuje kňučanie až ho musím vyhrešiť – ale už dosť!!
    #63269
    katarina2
    Člen
    alebo si ho vezmem k sebe pohladkám bruško, pomaznám sa s ním a prestane, takže ho iste nič nebolí len sa mazná..
    #63270
    Ak by hárala, malo by to na nej byť vidno – kvapkanie, zväčšená a prekrvená šuška. Vtedy sú fenky veľmi precitlivené, ukňukané hlavne tie, čo bežne komunikujú takýmito zvukmi.
    Inak to môže byť aj od nudy a skúša, či jej tento nástroj bude fungovať na vydobytie si pozornosti.
    Treba brať do úvahy všetko, čo dievčatá pospomínali. Ak je to len puberta, treba sa zamerať na prácu a disciplínu. Vždy to zaberá.
    #63271
    katarina2
    Člen
    Ja som zistila, že ho treba len dobre unaviť a zaspí ako poleno, zabudne aj kňučať. No nie vždy sa to dá, keď na neho nemám čas mám čo počúvať, vtedy keď už má toho naozaj dosť aj zvýšim na neho hlas, lebo ma už vytáča a stíchne, odkráča si do pelecha ale po nejakom čase skúša zase – má teda trpezlivosť až na večer pred spaním sa nad ním zľutujem a vezmem si ho k sebe na poľúbkanie, zaspí ako dieťatko – viem, že by som to nemala ale nedá mi to, lebo mám výčitky svedomia, že som dnes na neho nemala čas a chudák sa nudil.
    #63272
    katarina2
    Člen
    Možno, keby mal kamaráta tu, spolu by sa hrali a ja by som mu už mohla byť aj ukradnutá, len daj jesť a vypadni…:)DDD, lenže neviem , neviem, či by som to finančne zvládla, dosť je tých výdavkov aj na jedného.
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.