Pes a žena

  • This topic has 3 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48505
    NIKODY ZV
    Člen
    Dobrý deň.Chcel by som sa poradiť,čo mám povedať mojej priateľke ked sa hrá so 4 mesačným šteniatkom a ono ju pri hraní v kuse hryzie čo je pre ňu dosť bolestivé.Naposledy to bolo do chrbta.Žijeme všetci spolu a chcel by som vedieť ako naučiť hrať psíka bez hryzenia do častí tela?Ako reagovať pri pohryznutí v hre?Hračky psík má,aj kostičku na ťahanie.Po čase však hryzie do tela.Dakujem
    #59497
    Smallblot
    Člen
    Ono to nepôjde hneď, treba byť vytrvalý, kým si to psík spojí. Dajte vedieť, či sa to zlepšilo a ak hej, tak na základe čoho.
    #59498
    Denny
    Člen
    Denny tiež hryzie a veľmi, uňho platí jedine, keď poviem:,,To čo robíš, fuj!” Samotné fuj nikdy nezabralo, iba ak zvážniem a nie hravým, ale silnejším tónom mu poviem fuj! A na začiatku som skúšala to zvýsknutie od bolesti, no on sa na mňa pozrel a pomeho ešte silnejšie 😀 Veľmi sa mu to asi páčilo, že som kričala od bolesti. Teraz stále kúše, ale keď si ho v tom momente prestanem všímať a zvýšim hlas, tak on to prestane robiť a dá sa na bok 🙂
    #59499
    NIKODY ZV
    Člen
    Dakujem ľudkovia za Vaše rady :).Pokúsim sa byť naňu prísnejší aj zvýšiť ton hlasu.Určite dám vedieť čo zabralo.
    #59495
    Smallblot
    Člen
    Pri malých šteňatách sa oplatí vydať vysoký piskľavý zvuk – je to napodobenie ako keď sa hrajú šteňatá medzi sebou a vo veku cca 6-7 týždňov sa tak medzi sebou učia ako sa hrať tak, aby si navzájom neublížili.
    Prípadne sa postaviť a psíkovi sa obrátiť chrbtom a nevšímať si ho, môžete použiť aj zákazový povel Nesmieš! Psík by si to mal potom spojiť tak, že pokiaľ bude hrýzť, je to neželané chovanie, po ktorom si ho prestanete všímať.
    #59496
    NIKODY ZV
    Člen
    Dakujem.Robíme čo sa dá ale aj tak vždy vyhrá pes.Verím že sa to naučí lebo inak sa sním môžem hrať sám 🙂
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.