pes nechce jesť

  • This topic has 4 hlasy and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48313
    mám 5 mesačné šteniatko Cane Corso, 16.11. mi ju zrazilo auto. náraz nebol veľmi silný, vyviazla z toho s mierne pomliaždenými pľúcami, miernym krvácaním do jednej časti pľúc a narazenou pravou zadnou labkou. Veterinár jej nariadil prísny kľudový režim, kapsule proti bolesti Tramadol a tabletky Sinulox, ktoré mala brať od 19.11 (sobota). Prvé tri dni užívania antibiotík bola v poriadku, jedla aj pila, bola pomerne živá, dokonca aj začala vyskakovať. V utorok prestala jesť aj piť, tabletky som jej nasilu dávala do krku. vo štvrtok ráno som jej nedala tabletku s tým, že som našla stopy po vyvrátenej tabletke z večera. trochu sa aj napila. po porade s veterinárom som jej tabletky úplne vysadila a skúsila som jej dať striekačkou sójové mlieko bez laktózy. dnes ráno som jej dala zase sójové mlieko a aj trocha žalúdkového čaju. stolicu má zeleno-hnedú a tekutú. Zo dňa na deň akoby chradla, dokonca jej trčia kosti. chodí málo a aj vtedy sa potáca akoby nevládala.
    prosím poraďte, čo s ňou mám robiť? nechcem ju stratiť.
    #57831
    heny
    Člen
    ujuj:((( ja by som ja by som ju dala urcite este raz kompeltne vysetrit, u toho isteho, resp ineho veterinara.sono, rntg, vsetko….. drzim palce aby sa vam uzdravila
    #57832
    dakujem pekne za radu, kompletne vysetrenie sme nestihli, vcera vecer nam odisla :'( zrejme to mierne krvacanie ktore sa malo samo vstrebat nebolo az take mierne. esteze zhrabli 400€.
    #57833
    heny
    Člen
    je mi to velmi luto:(((((
    #57834
    wendy1
    Člen
    To mi je ozaj luto, esteze veterinari nedavaju vypovede, ze sa im mali co im platime. Ja by som to dala presetrit.
    Myslim ze na http://www.dogforum.sk je takato tema. Staznost na veterinara o pochybeni. Cudujem sa ze si ju nenechali na klinike pri takomto vaznom stave.
    #57835
    geppy
    Člen
    aj ja sa cudujem ze si ju nenechali na klinike……a aj mne je to velmi luto 🙁
    #57836
    dakujem vam velmi pekne. snazim sa na to nemysliet takze to nebudem presetrovat. to, ze by som im narobila problemy (ak vobec) mi ju nevrati. radsej sa budem koncentrovat na skolu
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.