Pokojna prechadzka

  • This topic has 6 hlasov and 20 odpovedí.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47772
    Vie mi niekto poradit,co mam robit aby som oducila psika pri prechadzke utocit/stekat a skakat/ na ostatnych okoloiducich “psich kamaratov”.Chcela by som aby bol pokojnya nemusela by som sa bat ho pustit z voditka.Psik ma 3 roky.Dakujem za radu.
    #54621
    Renatus
    Člen
    Psí park? A to máte kde? Sťahujem sa tam…
    #54622
    Renatus
    Člen
    Skúste sa so psíkom hneď otočiť do protismeru, ak sa k Vám blíži iný pes…aby sa k Vám ten druhý pes blížil od zadu…akoby Vás dobiehal…
    #54616
    wendy1
    Člen
    Ako to bolo doteraz? Psik chodil medzi ostatne psiky? Alebo zacal utocit az teraz? Nema negativnu skusenost? Takto Vam budeme vediet viac povedat kde sa asi urobili chybu a co treba riesit. Jedna sa zrejme o maltezaka?
    #54617
    pripájam sa k Wendy musíme vedieť viac
    #54618
    Kedze byvam v meste, nemam moznost ho pustit z voditka aby volne pobehoval.Asi bude aj v tom chyba, ze pes je v byte a nema tolko pohybu ako pes ,ktory ma volny vybeh.Ale pravidelne prechadzky pocas dna nezanedbavam.Ano, mali sme aj negativnu skusenost, napadol nas potulny pes, no nic sa vazne nestalo, aj ked ja mam od tej doby asi vacsi respekt pred cudzimi psami ako on sam.Je to matezak .Dakujem za radu.
    #54619
    zuz
    Člen
    To nemate v tom Vasom meste psi park alebo nejaku luku,kde sa psy mozu volne vybehat? Napis odkial si, mozno Ti poradia, kam sa da vybehnut.
    #54620
    žiaľ skoro všade je problém s poriadnym výbehom, ale našťastie čo sa týka tých ” zlých ” skúseností je to tak že čím viac ich máme tým sa viac máme šancu niečo napraviť, treba zabudnúť na zlú skúsenosť a tváriť sa že sa nič zlé nestane ,aby sme to neprivolali , sú majitelia ktorí si s vami radi precvičia stretanie sa s ich psíkmi ale aj takí čo to nechcú a tých len treba obísť ale v pohode bez paniky,akoby tam ani neboli …zvykne to zabrať
    #54623
    wendy1
    Člen
    My mame myslim dva psie parky v Kosiciach, myslim ze jeden ma 5 x 5 m, takze nic moc. Takze kym pes sa rozbehne tak uz musi aj brzdit.
    Ja moju pustam na volno na luke co mame hned za cestou. POlovnik moze zastrelit psa ktory plasi zver, myslim ze dvesto metrov od najblizsieho domu. Tak hadam na tej luke nam to nehrozi, nakolko jeden blok je asi 100m.
    Ale tiez mam strach ist na pole, moja ma pocuva, ale clovek nikdy nevie a co ak ani zver plasit nebude, len jednoducho bude dobry terc polovnikovi? Ako mu to dokazem?
    Podpisme peticiu co najviac ludi, snad sa ten zakon zmeni alebo nech nam stat urobi vencoviska. Na nasom sidlisku pred volbami nam to starostka slubovala, tak uvidime. Hoci ja som volit nebola, lebo uz ani nemam chut.
    #54624
    majka001
    Člen
    ved toto… ja mam hned pred panelakom park, chodnicky, luku, len sa tu motka vela dochodcov, mamiciek s kocikmi, decka tu maju skolu, ihrisko tu je, hned za rohom mestska policia – nuz, tak riskujeme vsetci pokuty, ale nechame psikov vybehat na luke dalej od ihriska. Uz sa mi stalo, ze mna s malym stenatom a jednu starsiu pani s malym pudlom upozornil policajt, ze nech si ich dame na voditko, nastastie nam nedal pokutu, ale uz to vidim v lete, v case, ked je najviac psickarov vonku, vylezu vsetci mestski policajti po skupinkach a huraaa na psickarov…. 🙁
    v BA je niekde dake vencovisko, kde sa mi oplati ist? take oficialne? alebo ani nie…
    #54625
    žiaľ tu nieje vôbec nič len platené cvičiská za 400€ / rok či 10 € hod 🙁 a ani v okolí nič nieje
    #54626
    wendy1
    Člen
    400 € ako rocne clenske? Alebo ak ty si to prenajmes kedykolvek pocas celeho roku?
    #54627
    veru len členské, nič sa tu nedá prenajať tak aby to bolo zaplatiteľné bežným psíčkarom
    #54628
    zuz
    Člen
    Ja chodim v Ba vencit do Horskeho parku, na Zeleznu studienku, na Kolibu, pod mosty z petrzalskej strany (bud medzi Starym mostom a Apollom, alebo SNP a Lafranconi) na Gottwaldak (aj ked tu je to staticke a preto nuda), do zadu do parku v Rusovciach alebo popri kanali v Petrzalke. Tu vsade mozu byt psy navolno.
    #54629
    neviem či si nemýliš voľný vstup s behaním na voľno, lebo všade tam síce chodia,ale ked vás načapú je zle…v horskom parku a na železnej od poľovníkov a inde od mesta, navyše my sme 15 km od BA a tak je to ďaleko,nie každý má len tak 10€ denne pepraviť sa do miest kde ani nemáš istotu že sa ti k tomu nepriráta pokuta
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.