Psik cika od strachu ,radosti

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa Psik cika od strachu ,radosti

  • This topic has 5 hlasov and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48264
    jdaladar
    Člen
    Mam dvoch psikov , toho jedneho som nasla na ulici ešte ako štena,teraz ma 7mesiacov a ten mi stale cika ked uvidi cudzieho človeka alebo pride navšteva a ked ja nie som doma tak len pri priatelovi to spravi.ked mu ide dat voditko tak sa pocika.nechapem to,pokial som ja doma tak sa nepocika.Priatel ho ani nehreši ani nebije.ked som doma normalne sa blaznia a nepocika sa a ked som neni doma priatel sa ho ani chytit nemože lebo hned cika.som z toho zufala, lebo to neni mala kaluž čo vždy nacika.je schopny aj minutu vkuse cikat.Poradte prosim.
    #57536
    Samantha
    Člen
    Zdravim, moja fenka to robievala do jedneho roka od radosti, ked prisla navsteva, alebo ked niekoho dlhsie nevidela, tak sa od radosti pocikala, alebo ked ju neaky chlap pohladil.. myslim, ze od toho roka to uz nerobi, mozno aj skorej.. Chce to len vyckat, kym pes prejde tzv. pubertou..
    #57537
    Cvrkina
    Člen
    Podľa mňa je to skôr z radosti 😉 … pretože no ktorý havo sa neteší von? 🙂 Možno váš priateľ je jeho obľúbenec alebo niečo také :)… a priatelia sú predsa len priatelia … veď psík vycíti ako sa cítite 🙂 a pri priateľoch sa cítite zrejme dobre no nie? 🙂 Takže myslím že sa teší… 🙂
    Cvrkina

    http://www.havo-havko.meu.sk

    #57538
    wendy1
    Člen
    Skuste poradit priatelovi, aby sa k nemu zohol ak ho bude chciet pripnut a tak nech ho zavola ked bude zohnuty. Niektori mensi psikovia to zvyknu robit, ja osobne s tym nemam skusenost. Ale bolo by dobre sa k nemu prihovarat kludnym hlasom. Takisto ak pride navsteva tak nech si ho chvilu nevsima a ked je uz vyzuta, vyzlecena, tak ho zavolajte. Alebo ho nechajte napr. v kuchyni ak pride niekto a ked su uz dnu tak otvorte dvere nech sa ide zvitat. ALe nech nerobia ziadne ovacie. Kludne, jemne.
    #57539
    Smallblot
    Člen
    Náš YT sa pocikával pravidelne, do pol roka to boli aj celkom slušné mláčky, potom sa to pomaly zmenšovalo, bolo to väčšinou len také pocvrknutie a teraz sa nepocikáva už vôbec. Myslím, že vekom sa to ustáli, ak nie, možno tam bude aj zdravotný problém a bude potrebné navštíviť aj veterinárneho lekára.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.