rady veterinarky ohladom stravy

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Kŕmenie a potrava rady veterinarky ohladom stravy

  • This topic has 3 hlasy and 9 odpovedí.
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48728
    geppy
    Člen
    Prave som prisla domov od veterinarky.Bola som z Geppy na ockovani a ako som vstupila,veterinarka ma pochvalila,ze ako dobre Geppy vyzera,ze je pekne stavana a ma krasnu srst a zuby….po ockovani sa ma zacala pytat cim ju krmim…tak som jej povedala ze obmienam,jeden den granulky a druhy den varena strava (aj tu obmienam ) a samozrejme zeleninka…obcas aj kosti a niekedy aj surove…ale co na moje udivenie (aj ked som s tym ratala ze mi takto odpovie)…my povedala,ze kosti jej ,,VOBEC,, nemam davat a aj tu varenu stravu,ze je lepsie len raz za cas….ze proste najlepsie su granule!!!ja uz fakt neviem comu mam verit!!!Ja som spokojna s tym ako sa Geppy stravuje…nemava vobec hnacky a ani nevracia…..co vy nato???
    #62684
    katarina2
    Člen
    Kedže je to u každého psíka individuálné, nebrala by som doslova a do písmena to, čo Vám radila veterinárka , obzvlášť keď Geppy dobre vyzerá a nemá problém, ja som tiež už kadečo vyzkúšala keď sa škrabal, všelijaké diéty a nakoniec som zistila, že nepotrebuje žiadnu diétu, ale častejšiue kúpať a prechádzky, on bol nervózny z toho že je väčšinou vo voliere a vlani som ho ešte kúpala len 2x do roka,- to bolo málo, myslela som si že časté kúpanie uškodí, teraz ho vykúpem raz za mesiac a v týchto horúčavách ho pooplachujem aj každý deň keď treba.. Bojí sa síce vody ale potom je spokojný aj dobre spí a papá aj granulky aj varenú stravu a neškrabe sa. Na prechádzky sme už začali chodiť častejšie len v týchto horúčavách sa už stiahneme do domu do chládku. No a vrátim sa k veterinárke geppy – ja som tiež lietala po veterinároch aj som ju už zmenila a tento druhý vraví pravý opak čo predchádzajúca, no rozhoduje skutočnosť ako sa psík cíti a vyzerá. Takže si ho naďalej kŕm tak ako doteraz, keď vidíš že geppy je krásna a zdravá – to je najhlavnejšie!
    #62685
    geppy
    Člen
    Dakujem Kati 🙂
    #62686
    heny
    Člen
    tiez si myslim ze ak je psik zdravy, ma peknu srst a stolica je ok, je zbytocne menit stravu…ja by som to nerobila.nech si veto vravi co chce:)

    my sme dostali vzorky od veta -rc pre obezne psiky, lezia mi v s skrini.
    rocky papa tie konzervy paneon plus malinko granuliek select gold a je vsetko ok. rozbor od veta ukazal ze stolica je ok,hnacky nemava, nezvracia(len ked poje hovadinky vonku)
    vonku som par krat pocula komplimenty na jeho lesklu srst, je zdravy, schudol, takze ani ja sa nechystam menit stravu. i ked tie konzervy nie su lacne.

    #62687
    geppy
    Člen
    ved ani menit nebudem…len ma to stve ,ze mi zacala rozpravat,ze kosti jej nedavaj lebo je to nebezpecne a vela psikov to aj neprezilo…..a to ti nasadi chrobaka do hlavy!!!!….a presne Heny,aj mne len ponukaju tie RC-cka…a raz som ich skusila a Geppy sa s nich len skrabala a mala lupiny…no dakujem pekne aj pre take granule!!!A tato veterinarka sa mi aj tak prestava lubit…ja totizto chodim na ,,kliniku,, a tam su dve vety….a tato je len niekedy,ale uz dva krat ockovala Geppy a vsimla som si ze je dost drsna,ved tento krat ju aj chcela Geppy kusnut (co moj pes je uplny kludas a nikdy na nikoho este nevrcala!!!)….len ona ked ide vysetrit alebo ockovat,vsetko robi tak rychlo,nasilne….ani sa Geppy necudujem,ze zacala vrcat….ta druha veterinarka je taka milsia….aj ked psika chyti tak je to vzdy s citom….tato Geppy chytila za nufak a tlacila,lebo som jej este ukazovala jeden pupak co sa jej vyhodil pri usku…naposledy ked som bola koly pasu a ockovani proti besnote,tak tam bola ta druha a Geppy v pohode,ani nepipla,aj kliesta si nechala vybrat….
    #62688
    katarina2
    Člen
    Geppy! – Veľa záleží na prístupe veterinára k zvieratkám, to je podobné ako aj u nás, lekár čo sa mi nepáči tomu nedôverujem a môj psík podobne, zato som aj ja zmenila vetošku a môj psík nebude nikomu pokusná myš!!!!, ani kupovať ich produkty len za to aby oni mali tržbu!!! – kašle tá na to, že po čase prídeš a niečo nebude zase v pohode so psíkom, zase Ti navrhné iné, nekvalitné alebo nedobré ale hlavne drahé len kupuj – veď biznis je o tom!!! Nie je vždy to dobré čo je drahé!!!
    #62689
    geppy
    Člen
    Presne Kati…ja som toho isteho nazoru ako ty!!! 🙂 len granule ponukaju!!!…ja jej kupujem masko u masiara a je,zeleninku cerstvu a samozrejme nesolim…
    #62690
    heny
    Člen
    ja som tiez spokojna s nasim vetom. tie vzorky tie ma sestricka na ,,recepcii,, dava ich asi kazdemu:) veto nam chvalabohu nikdy nedaval chroobaka do hlavy ze to su tie naj granule :)len povedal ze na 4,5 by mal schudnut.
    to by som sa asi ozvala, nech mi da pokoj s granulami 🙂
    pristup sa mi tiez paci. najprv sa rockymu prihovori, pomazna, ked mu veto nieco robi tak sestricka hladka rockyna,chvali ho . a nakoniec staale dostane od veta odmenu :))naposledy, som spominala ze bol poslusny u veta.
    #62691
    katarina2
    Člen
    Však je to dobrý pocit heny, ak sa vet tak zaoberá s našimi zvieratkami ako s vlastným, aj mňa toto chytilo za srdce aký bol k Beníkovi milý, počúval mu srdiečko a pritom ho hladkal aby bol kľudný aj zaočkovanie prebehlo hladko, ani sa nemihol – vôbec sa tam nebál.
    #62692
    heny
    Člen
    veru, je to fajn pocit katka 🙂
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.