Riziko celkovej anestézy u staršieho psa

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa Riziko celkovej anestézy u staršieho psa

  • This topic has 3 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #48119
    Mia
    Člen
    Dobrý večer, potrebovala by som poradit a info ohladom plánovanej operácie – máme 10r jazvečíčku, sterilizovanú, bez vážnejších zdravot. problémov, jedna pani MVDr. pvravela, že časom može mat nabeh na plucny edem.. ale zatial je ok. Teraz má chúda zlomenú labku, cez týžden sa to musí zoperovat. Samozrejme, že ked traba, tak treba, ale mám obavy z celkovej anestézy, ako je to úspešné u psíkov tohto veku? Aká je pravdepodobnost, že to aj “nevijde”..?
    Dakujem velmi pekne
    Mia
    #56658
    wendy1
    Člen
    Urcite ak urobia predoperacne vysetrenia, tak by to malo byt v poriadku. Srdiecko ma v poriadku? Hlavne pri anestezii, nech dodrzia davkovanie a nie ze to bude take ze daju viac aby si dlhsie pospala. Hovorim to prave kvoli tomu, kedze tu boli podobne pripady, aby si “psik dlhsie pospal”. Takisto budte dovtedy s nou u veterinara kym sa nepreberie.
    #56659
    Mia
    Člen
    Dakujem za odpoved! Srdiecko má hádam ok, a zlaté 😀 určite s nou ostanem, kým sa nezobudí, a čím skorej ju budem chciet zobrat domov.
    papa M
    #56660
    Smallblot
    Člen
    Na Vašom mieste by som určite požadovala od veterinára/ky, aby si ju tam ponechali, kým sa nezobudí. Môjmu keď trhali zúbky, tak sa prebúdzal 4 hodiny… pričom povedali že sa preberie do 2. Ani si neviete predstaviť ako som sa bála. Známej tiež dali domov ešte uspatú fenku a 8hodín stále nevedela o svete, takže leteli na prvú pohotovosť, ktorú našli.
    Ja by som už radšej chcela istotu a vedela, že keď si ho/ju odtiaľ zoberiem, tak už bude všetko ok.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.