šteká a zavýja celú noc

  • This topic has 3 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47076
    lydial
    Člen
    Nikdy sme nemali psa a kúpou domu sme ho získali, 7 ročnú vlčiačku, zvykla si na nás, len každú druhú noc od 1 do 3 hod. rannej stojí pri bráne a šteká alebo zavýja. Keď ju okríkneme prestane na 10 minút a zase začne. Robila to aj pri pôvodných majiteľoch, tým to nevadilo.
    Čo by sme mali urobiť, aby prestala ? Cez deň vyspáva a v noci “vystrája”. Nemala ešte šteniatka, niektorí nám hovorili, že je to tým. Ale mohla by ich mať ešte v jej veku, nie je neskoro ?
    Ďakujem vopred za radu.
    Lydial
    #51300
    Scylla
    Člen
    Vždyť si odpovídáte sami. Celý den spí a v noci štěká…, tak jí dejte přes den zábavu, procházky, hry, nějakou aktivitu, aby ve dne měla nějakou činnost a v noci prostě spala.
    #51301
    chajati
    Člen
    Dobry den,

    pes potrebuje pocas dna aktivitu, ktora ho primerane zamestna a unavi. Pes nie len okrasou a doplnok domu. Taktiez potrebuje k zivotu nieco ine ako zahradu. Krmte vecer, okolo 19.00 hod. Pes je spavejsi ked je nasyteny, opacne je aktivnejsi ked je hladnejsi. Neviem ake ma ustajnenie, buda by mala byt dostatocne velka a tepla aby sa pes v nej citil pohodlne, koterec taktiez dostatocne velky. Pripustit fenku je mozne aj vo veku 7 rokov (je to dost vysoky vek, fena nemusi zvladnut vyzivu a vychovu steniat), zalezi to vsak od jej fyzickej kondicie a zdravia.

    S pozdravom

    #51302
    chajati
    Člen
    Este otazka: Nema problemy s falosnou graviditou ?
    #51303
    Scylla
    Člen
    Připouštět fenku v tomhle věku a produkovat štěňata bez PP, když jsou nejen na Slovensku plné útulky, mi připadá mírně řečeno nezodpovědné. Navíc – podle vašeho popisu fenka žije jen na zahradě – jak budete mít štěňata socializována? O chovatelství je třeba toho dost vědět, o výživě matky, štěňat, o socilizaci a tak dále. Navíc to, že fenka v noci štěká, nemá s tím, že nemá štěňata, absolutně nic společného.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.