umrtie stenata

  • This topic has 3 hlasy and 7 odpovedí.
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48448
    zuzana22
    Člen
    dobry den,

    strazila som kamaratke cca tyzden stena asi 3 mesacne. bol v uplnom poriadku, vesely, hravy, ale raz vecer som si vsimla, ze je akysi bez zivota, len stale spal, a nechcel vecer zrat, pricom rano este normalne behal a aj jedol. hnacky nemal, ani nezvracal, len bol akoby na sedativach. nechala som ho na pokoji, ze ked mu to neprejde na druhy den pojdeme na veterinu. ked som ho rano isla skontrolovat,nasla som ho mrtveho. chcela by som vediet, co sa mu mohlo stat, ked nastala taka rychla smrt. mohol ho niekto otravit? alebo mohol mat nejaku chorobu s takym rychlym priebehom a bez nejakych dalsich priznakov? nebol totizto este zrejme zaockovany a ani odcerveny, nakolko bol najdeny na ulici.

    dakujem pekne

    #58876
    Denny
    Člen
    Uff, tak v tomto Vám poradí iba vet., musel by mu urobiť pitvu. Takto Vám neviem povedať. Jedine u malých šteniatok niekedy zlyhá srdce, dokonca známej psík (4 mes. dostal infarkt) 🙁 Je možné, že ho niekto otrávil alebo zjedol niečo, čo nemal 🙁 A kedže bez očkovania psík nemá imunitu, tak mu možno zlyhalo srdiečko 🙁
    #58877
    wendy1
    Člen
    Odkial ste? Vraj v Blave teraz davaju nejake otravy co sposobuju rychlu smrt u hafanov
    #58878
    wendy1
    Člen
    Ja by som tiez dala urobit pitvu.
    #58879
    zuzana22
    Člen
    som z KE a otravit ho vlastne ani nemal kto, nakolko bol vacsinou vnutri a vonku so mnou, mozno len ak nieco nasiel a zjedol to, ked sa vencil a nevidela som to. som z toho este stale v soku, nakolko zahynul z noci do rana a najst ho stuhnuteho nebolo nic prijemne.. pitva uz nebude mozna, pochovali sme ho v lese.. a neviete nahodou, ze ak mal nejaku chorobu, lebo nebol ockovany, mohli sa nakazit aj ostatne psy? mam totizto este dvoch dospelych, ale pravidelne ockovanych aj odcervovanych, takze by mali byt v poriadku, ale s tym stenatom boli skoro stale v kontakte, tak mam trochu obavy. ale nic zvlastne som si na nich nevsimla..
    #58880
    zuzana22
    Člen
    keby bol aspon malinke steniatko, ale on bol pevne stavany, zil sice na ulici nejaky cas, ale nebol ani nejaky vychudnuty, proste vyzeral ako silny jedinec, ktoreho nieco len tak nezlomi..
    #58881
    Denny
    Člen
    🙁 Určite svojich dvoch psíkov stále pozorujte a keby ste zbadali čo i len jeden z príznakov, ktoré malo šteniatko, tak radšej rýchlo veterinárovi 🙁 Niektoré choroby sú nákazlivé i pre ostatných psíkov, tak nie je dobré niečo riskovať. A čo na to majiteľka psíka? Nehovorila, či niečo nezjedol? Nepozorovala i ona uňho nejakú zmenu? Ale poviem Vám nikdy neriskujte dávať psíka z ulice (nezaočkovaného, neodčerveného, bez veterinárnej prehliadky k zdravým psíkom, nikdy neviete, čo ten psík z ulice môže mať, čím si prešiel, či niečím nenakazí i Vašich psíkov 🙁
    #58882
    zuzana22
    Člen
    dakujem, urcite ich budem sledovat. kamoska, ktora ho nasla a ktorej patril si unho nic nevsimla, vtedy bol este v poriadku a ten tyzden, co som ho mala na starosti bol tiez v poriadku az na ten nestastny vecer.. kamaratka sa mala vratit uz o par dni a chcela s nim ist k vetovi na prehliadku.. stale myslim len na to, co sa mu to vlastne stalo, ako a preco sa mu to stalo..
Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.