Vyber pelechu

  • This topic has 6 hlasov and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48137
    Simika
    Člen
    Dobry den,
    toto je moj prvy pes a mam problem vybrat mu velkost pelecha. Vybrala som si krasny na nete,ale bojim sa ci mu bude dostacujuco velky-75x60x24- mam americkeho stafordsirskeho teriera.
    #56837
    dobry den

    ja zhanam nejaky vhodny material na bydlo
    nieco z coho sa daju chlpy pekne oprasit dakujem

    #56832
    Smallblot
    Člen
    Podľa veľkosti psa v dospelosti si myslím, že by to malo akurát stačiť, pokiaľ si však nie ste istá, radšej kúpte väčší, tým nič nepokazíte.
    #56833
    Cvrkina
    Člen
    ahoj 🙂 ak si nie si istá radšej sa choď pozrieť do obchodu kde ich majú vystavené 😉 … myslím že to ti pomôže .. opýťaš sa predavačky akú veľkosť má pelech ktorý sa ti pozdáva a podľa toho môžeš objednávať pelechy 😉

    Cvrkina 🙂

    #56834
    wendy1
    Člen
    Urcite kup radsej vacsi, lebo sa “zbije” este. Neviem ci planujes mu kupit aj plastovy kos a do toho ten pelech, lebo taketo latkove pelechy sa neoplatia len tak bez kosa pri velkostiach nasich psikov, a este k tomu kosu – psici maju radsej ak maju za sebou oporu, citia sa bezpecnejsie.:-)
    A ak mozem poradit, tak kup taky co vies dat dole obliecku, lebo ak ho budes casto prat, tak sa ti ponici. My sme mali vankus co stal okolo 65 € a po roku vyzera ako keby stal 15€. A to mame obliecku co davame prat bez vankusa.
    #56835
    katarina2
    Člen
    Môj psík má plastový pelech a v ňom mal pelech látkový ale ten 2x po sebe rozdriapal takže teraz má na spodok pelechu hodený len vankúšik a na ňom 2 ťažké deky, to už nevládze roztrhať
    #56836
    katarina2
    Člen
    Simike – ak rád hryzie a trhá, nevydrží mu dlho látkový pelech, doporučila by som len plastový a do neho zo 2 deky, hrubšiu na spodok jemnejšiu navrch, môj psík zničil už 2 textilné pelechy, tak som to vyriešila takto. Nie že by nenačal už aj rožok deky, ale deka je stále deka, otočím ju na inú stranu alebo inak zložím, kým pelech roztrhaný už nijako nedrží a nevypadá to dobre, no a deky sú aj lacnejšie.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.