Vzájomný rešpekt medzi dvoma fenami

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa Vzájomný rešpekt medzi dvoma fenami

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48820
    NIKODY ZV
    Člen
    Ahojte( Dobrý deň ).Chcem sa Vás poprosiť o pomoc.S priateľkou máme doma ročnú fenku Engee a teraz sme k nej zobrali dvojročnú stafordku Geru.Gera sa sňou hrá pekne ale niekedy jej ide riadne po krku alebo ju pritlačí k zemi.Viem že stafordy to majú v sebe ale potreboval by som vedieť aký zvoliť postup aby Gera pochopila že sá ma k Engee správať jemnejšie a mohol som ich nahať samé doma.Budem Vám veľmi vdačný za Vašu pomoc.Vopred Ďakujem.
    #63481
    heny
    Člen
    ahoj 🙂
    psy si musia svoje pozicie medzi sebou samy poriesit, ale pokym to nie je doslova bitka, a Engee neuteka prec od nej , by som to nejak neriesila….
    ak sa vam to ozaj zda az prilis, by som ich vlastnym telom rozdelila. vopchala sa medzi ne. vy ste ich vodcovia, vy ich musite korigovat. a myslim si ze telom das viac najavo ako slovnym upozornenim. prerusich ich v hre, a nove kolo zacnu ,,nacisto,,
    naj by bolo keby ti Rhea napisala — skusena civicetlka psov, chodi aj sem na forum.
    ona mi to poradila, mame tiez dvoch psov, i ked vzrastovo mensich 🙂
    #63482
    katarina2
    Člen
    Súhlasím heny, majiteľ sa má správať ako vodca ako pes a vžiť sa do tej úlohy. všetky psi sú vodcovi podriadený a musia to cítiť kto rozhoduje a zakročiť má vodca len vtedy keď vidí, že si nejaký psík sám už neporadí, ale niekedy to vypadá tak ako keby sa bili a oni sa len hrajú, to už treba len vypozorovať a vypoznať.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.