zadychava sa a zvracia

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48933
    roony
    Člen
    dobry den mam labradora cistokrvneho a ma rok a pol.rano ked sa nazere granul je vsetko v poriadku ale chvilku pobeha po zahrade a uz dychci ako po 2hodinovej prechadzke je to normlane?a ked sa napije vody,ked je zadychany tak hned vsetke rannajsie granule vyzvracia!ale stava sa to len ked je zadychany!uz chudak cez den radsej ani vodu nepije!
    #64274
    zita
    Člen
    Skus ho krmit vecer po poslednej vychadzke. Velke plemena maju sklon k refluxu zaludka (co je to najdes na googli). Obzvlast ked s plnym zaludkom behaju. Ked sa vecer nazerie a potom zalahne nebude ho drazdit. Na zaciatok mu davaj menej rano, ked je nauceny zrat rano, pripadne mu davaj tie granule namocene aby nemal potrebu ich “zaliat” kyblom vody. Alebo prejdi rano na makku stravu (konzerva, varene). A urcite s nim chod k vetovi ak je to dlhotrvajuci jav.
    Max mal podobny problem s “kockovanymi” konzervami, lebo trestidlo nenazrate pohltalo kocky ako boli… Do pol hodiny boli vsetky von. Odkedy dostava varenu stravu a konzervy len tie pastekove mame pokoj. A jedava len vecer po poslednom venceni, potom zalahne a travi. Granule ma len rano ked odchadzam do roboty nasypem mu trosku, nie velke pre velke plemena ale mensie dospelacke a niekedy ich ani za cely den nezozerie.
    #64275
    wendy1
    Člen
    Urcite po jedle treba aby nebehal, hrozi torzia – pretocenie zaludka, ktore moze skoncit fatalne. Ja davam mojej jest rano po prechadzke a vecer takisto po prechadzke. Vodu musi mat stale. To nie je riesenie.
    Urcite by som navstivila veterinara, nech mu urobi RTG prip. sono traviaceho traktu, moze mat problem aj s pankreasom.
    AKo dlho to uz trva?
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.