zapinanie voditka a postoja

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa zapinanie voditka a postoja

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48416
    shif6
    Člen
    viete mi poradit ako mam naucit stena nebat sa voditka a postroja?skusam mu to dat motivovat ho pomlskamy ale nic je ako splaseny a nechce si to dat na seba:(kabatik uz mu ani neskusam davat lebo to tiez bolo zbytocne…
    #58595
    Renatus
    Člen
    Nechajte postroj aj vodítko v jeho blízkosti…hrajte sa s ními aj s ním…dávajte mu ho na chvíľu pri hre a zase to dajte dole…každé si zvykne.
    A navyše keď si to spojí s príjemným zážitkom ako je prechádzka…
    #58596
    heny
    Člen
    suhlasim s renatus. ..ja som pamlsky nepouzivala… ako pisala renatus pri hrach mu ho nachvilu dat, a potom dole. neboj, zvykne si.
    …ked bol moj malinky a dala som mu obojok, neviem preco ale tahalo ho divne do strany:) a skrabal si krk,ale po par dnoch si zvykol:)
    #58597
    shif6
    Člen
    🙂 na voditko si uz zvykol takze je v pohode ale ked mu chcem zapnut postroj tak to je stale ako zmyslov zbaveny postroj a voditko ma stale pri sebe s hrackami ale na seba to dat nechce, taktiez som mu kupila bundicku normalne sa s nou hra ale ked mu ju skusam dat tak to nie :)nho asi bude mrznut vonku:)
    #58598
    Navykanie len po krocikoch, napriklad Polozit bundu na sekundu na chrbat a hned dole, kym je este pokojny a za chvilu znova, az kym neudrzi bundu na sebe dlhsie. Je to mravencia a dlhotrvajuca praca, ale stoji za to, ak to chcete pouzivat. S postrojom to iste, po krocikoch a na sekundy, kym je este v pokoji, tak dole a odmena za pokoj.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.