zazrak :)))

  • This topic has 7 hlasov and 11 odpovedí.
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48579
    geppy
    Člen
    baby dnes som zistila u mojej…co ma najvacsi vplyv!!!….aj ked je z kamosmi,a to myslim jej srdcovky,havkovia za ktorymi pisti ked ich vidi…..nikdy ma nepocuvala ked bola s nimi…nikdy….a uz som zistila ako nato….PALICKA….obycajna drevena palicka….s tou mam najvacsiu moc!!!:DDD…..pocuva ma aj ked je jej ,,najlepsia,,kamoska v blyzkosti a ide prec….a moja je bez voditka…..ale nejde za nou, ostava pri mne…lebo ja mam palicku!!!!!….dnes som fakt neverila….ale musela som vam to napisat:))))
    #60496
    Nela2011
    Člen
    super Geppy, asi skúsim aj ja vonku paličku :DD
    #60497
    to ma teší 🙂 si teraz ako taký čarodejník, nejaká Hermiona 😉 dúfam, že robíš dobrú mágiu 🙂
    #60498
    geppy
    Člen
    hahahah….lebo to je jej oblubena hra z palickou….ja hadzem a ona my ju nosi 🙂
    #60499
    Engee má tiež rada konáre :)) raz som jej dovolila doniesť domov, potom som musela vytiahnuť vysávač :/
    #60500
    wendy1
    Člen
    Davajte ale pozor s tymi palickami, lebo boli aj nehody, ze pri behu sa palicka vzpriecila a hafan sa na nu napichol, zial pomoc mu uz nebola. Skuste radsej lopticku alebo lanko. Ja sa snazim preto nosit lopticku, jasne ze sem tam jej dovolim aj palicku, len treba byt opatrny. Uz sa mi stalo 3x s tou mojou, ze triestila palicku a zasekol sa jej kusok vzadu na dasnach, cize som to musela rukou vyberat a ta bola v strese. Viete si predstavit aky strach som mala o svoje prsty, ale strach o nu bol vacsi. Cize aj preto nemam rada palicky.:(
    #60501
    katarina2
    Člen
    Aj môj rád rozoberá paličky ako pexeso, predtým drievka aj zjedol, teraz je už rozumnejší, nezje ich len po ohryzuje a vypľuje. Kaď nájde veľkú nevie s ňou ani bežať lebo sa mu sprava, zľava vždy niekde zakvačí, vtedy mu ju prelomím aby si s ňou zabehal ľahšie, ale že by jej dal prednosť pred kamošmi, to asi nie, pre neho sú kamoši na prvom mieste aj paličku jeho obľúbenú by im dal, len nech sa s ním hrajú.
    #60502
    pre moju Engee sú tiež dôležitejší havkáči… minule bola vonku s kamošom a ked videl, že chcem Engee hodiť papek, tak dobehol ku mne, že on chce, kým sa Engee spamätala, tak Baddy s papekom v papuľke utekal preč, lebo Engee mal v pätách… problém bol, že ona naháňala jeho, resp. jeho chvost, do ktorého sa vždy zahryzne a tak v závese spolu utekajú a nie papek 😀
    #60503
    heny
    Člen
    my sme mali tiez raz problem s drievkom..ked sme vtedy kupili tu sucku k nasmu Yt, jej sa zaseklo drievko krizom cez podnebie– jej to aj troska krvacalo, byvaly jej to vybral s kombinackami …tie drievka su ozaj nebezpecne..
    #60504
    Smallblot
    Člen
    Hm, Rony keď bol maličký, z vonku si vždy brával šišky a nejaké menšie paličky domov a tak si na to zvykol, že teraz, aj doma, keď sa ide kúriť v kachliach a polienka sú vo vedrách, tak si vždy Rony nejaké uchmatne a kdesi kuská. Musím si zaklopať, za tie 3 roky sme nemali ani jeden čo i len najmenší úraz, všetko to len žužle a potom vyplúva. Už ma veľakrát napadlo, že by sa mu mohla zadrieť nejaká trieska… ale on akoby sa to od malička nejak naučil, aby sa tomu vyhol. Ja viem, to je asi blbosť, ale hovorím, zatiaľ bolo všetko v poriadku.
    #60505
    wendy1
    Člen
    Presne Heny vzadu cez podnebie sa nam to zaseklo. Neprislo mi na rozum to slovo podnebie, ked som to pisala, tak preto som napisala dasna.
    #60506
    heny
    Člen
    ja ked som pred vysavanim tiez mu dovolim sisku hore zobrat alebo drievko, nam sa tiez este nic nestalo-chvalabohu 🙂 my mame v obyvacke ,,dlhovlasy,, koberec, na figu sa vysava rozkusana siska :((
Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.