ZUBKY :)

  • This topic has 5 hlasov and 10 odpovedí.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48104
    heny
    Člen
    ahojte, mame novinku !!! rockymu vypadli dolne 2 zubky a vrchne sa mu hybu !! tak sa tesim dufam coskoro prestane hryzt. ja som myslela ze az neskor mu zacnu padat. 19teho mal 4 mesiace… pekny den prajem vsetkym
    #56569
    heny
    Člen
    ..no tie spicaky su fakt ostre:((smallblot ja som mu chcela sama s pinzetou jeden vytiahnut ale rocky sa moc sa mikal.s rukou to neslo lebo tie zubky su velmi malinke. za 15 minut ho potom asi zhltol lebo som ho nenasla. tak chcem aspon jeden jeho zubok :)) jemmu zatial len predne padaju. taky je smiesny:)) trhaniu sa hadam vyhneme. 1vemu yorkovi som tiez musela dat trhat zubky lebo mal vsetky po 2 x.ale rockymu hadam za ten 1-2 vypadnu vsetky. tento mesiac musime aj tak veterinarovi tak s nim hned pokecam.wendy moj napriklad nezje nic studene myslis ze by kusal ladovo studene?? kazdy den hryzka zuvaciu kost.
    #56566
    geppy
    Člen
    Ahooj, moja ma uz vsetky predne (6 hornych a 6 dolnych)uz nove a uz aj jeden spiciak a dnes jej vypadla jedna stolicka, ale mozem ti povedat ze za kazdym ako jej vypadne zub a tlaci sa jej novy je STRASNE nervozna,kuse najviac, beha,vrci, skaze jak splasena.Uz zjedla celu zuvaciu kost ( a ta bola velikanska )Ale dni ked jej nijaky nevypadne alebo sa netlaci tak je fakt kludna a vobec nekuse,ani ju to nenapadne.Ked jej vypadol spiciak tak som sa tesila jak male decko (lebo tie fakt bolia a su ostre 😀 )
    #56567
    Smallblot
    Člen
    Nám veterinárka povedala, že vymenené zúbky by mali mať do cca 7-meho mesiaca, vtedy sme my išli dať nášmu ostatné trhať, aby nemal potom krivý chrup – pri YT bežné, že všetky nevypadnú a rieši sa to týmto spôsobom. Dúfam, že Rockymu vypadnú všetky a nebudete musieť ísť na trhanie.
    Pre mňa bolo celkom zlaté, keď som v dome našla sem tam vypadnutú stoličku. 🙂
    #56568
    wendy1
    Člen
    Niekde som pisala, ze jednej cvicitelke ked psy menia zuby, tak sa urobia z latky napr. stareho tricka take sulky, namocia do vody, po vyzmykani aby nam nekvapkala vody dame do mraznicky a ked ma psik obdobie “predierania zubkov” tak mu dame jeden sulok z mraznicky. Lad vraj ukludni dasna. Ked uz je roztopeny, tak mu dame druhy a opakujeme.
    #56570
    wendy1
    Člen
    Asi to zalezi od psika. Moja v zime je sneh, na co sa hnevam a kuse aj lad.:-(
    #56571
    Smallblot
    Člen
    Ja myslím, že nejaký zub časom na zemi určite nájdete 🙂 My sme dokopy našli asi 3 stoličky. Tie malé zrejme zjedol alebo neviem čo sa s nimi stalo. A trhať sme mu dali dokopy až 7 zubov, veterinárka sa vyjadrila, že je to dosť, že zvyknú vytrhávať max. 2-3. Jemu však vôbec nešli a tlačili sa už nové, takže to bolo potrebné. To s tým studeným som už dakde počula, ale nevedela som to, keď sa tlačili nové nášmu. Vyskúšajte čo radila Wendy, snáď mu to pomôže.
    #56572
    geppy
    Člen
    nasej zas dnes vypadol dalsi spiciak ako sme sa hrali z loptickou…zrazu vydim ze jej nieco z papule vyletelo a to zub!!…hned som si ho odlozila na pamiatku :)Ale asi skusim s tym ladovim…uvydime 🙂
    #56573
    heny
    Člen
    🙂 vrchne dva uz mu rastu:) take su malinkate…vsimla som si ze viac hryzie ale viac to co je mäkke. kuk stare tricko a skusim to s tymi sulkami. nervoznejsi neni, zatial vsetko prebieha v pohode( aj ked mu doteraz len par prednych vypadlo). a duufam ze trhat nemusime dat ze mu vsetko vypadne…:)
    #56574
    katarina2
    Člen
    Sú teraz také hračky pre psov ten silný upletený povraz do tvaru osmičky, to radi psíkovia naťahujú, jeden koniec si vezme majiteľ do ruky a druhý koniec psík do papuľky a naťahovať sa s ním, takto sa vytiahnú aj zúbky ktoré sa už hýbu
    #56575
    heny
    Člen
    katka reagujes na stary prisepevok…..moji obaja yorkovia mali problem s mliecnymi spicakmi- mali ich po dvoch- mliecne a trvale. veto mi tiez vravel ze yorkshiry maju s tym problem…som mu ich dala pri kastracii vytiahnut… nechcela som dalej cakat a v pripade ze by mu nevypadli ho dat zase pod narkozu:( inak sestrin psik (mix yorka s niecim) – jemu vypadli pri pretahovani sa s drevom 🙂
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.