zvracanie

  • This topic has 5 hlasov and 8 odpovedí.
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47948
    sanduska
    Člen
    Dobrý deň mám problém zo psom … včera mi začala tak divne dýchať ako keby sa dusila a dneska ráno to bolo v pohode a nič mojej sučke nebolo prišla som zo školy a dala som jej jesť a začala mi po 10 minútach zvracať zvracala asi 20 krát a potom len vodu zvracala neviem čo by jej mohlo byť ?? viem že si tak psy prečisťujú organizmus keď niečo zlé zjedia ale pre istotu sa vás pýtam lebo mám strach že má niečo zo žalúdkom ..
    #55868
    samicka88
    Člen
    bola som u veterinara a on mi povedal ze ma zapal criev pichol mu injekciu zmeral teplotu a nasadil lieky tak dufam ze sa to zlepsi musi drzat dietu aspon styry dni a ak sa to nezlepsi ze bude nadalej zvracat tak musi mu nasadid antibiotika ale zatial este stale vracia aj ked vet povedal ze by po tej injekcii nemal
    #55863
    sanduska
    Člen
    už som tam dnes bola …
    #55862
    Smallblot
    Člen
    Pokiaľ Vám zvracala 20x za sebou, takto určite normálne nie je a nejde len o čistenie. Čím skôr navštívte veterinárneho lekára!
    #55864
    wendy1
    Člen
    Sandus ako to vyzera so psikom?
    #55865
    Smallblot
    Člen
    A ako to dopadlo u veterinárneho lekára? Čo zistil?
    #55866
    samicka88
    Člen
    dobry den, prosim poradte mi mam 8 mesacne stena Howavarta a dnes rano som ho nasla v bude len tak lezat a nechcel ani jest a ked som ho vytiahla z budy tak zvracal. neviem co mu je lebo este vcera bol v poriadku bojim sa ci to nemoze byt z kliesta pretoze pred dvoma tyzdnami som mu vybrala troch. vopred dakujem za radu
    #55867
    zuz
    Člen
    K vetovi, necakaj. Je to stena, moze to byt cokolvek. Ked bude starsi a budes ho viac poznat, mozes si dovolit vyckavat, ale myslim, ze pri stenati to nieje na mieste.
    #55869
    wendy1
    Člen
    Moja ked zvracala, tak jej bolo doporucene davat ryzovu vodu ( ziadna strava – 24 hodinova hladovka ), tiez dostala injekciu a tabletu dia vet? Druhy den ak sa to upravi je dobre podavat stale tu ryzovu vodu a pokial psik nezvracia uvarit kuracie prsia a dat mu s ryzou, viac ryze ako maska, davat po mensich davkach. Moze sa dalsi den do toho pridat uvarena mrkva. Dalsie dni je dobre davat stale to iste, ryzovu vodu uz mozte zamenit za nejaku neperlivu kojenecku vodu. Po 5 dnoch by som pomaly presla na normalnu stravu, pokial zvracanie a stolica bude ok.
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.