havko.sk

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 193 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: kupírovanie uší #50923
    havko.sk
    Člen
    u nas robia veterinari s kupirovanim drahoty,maju strach o svoje diplomi a ty co to robia ako sa povie potichu nemaju ziadnu prax ,alebo su zamerani na ine zvierata ako kravy a prasce a tym by som to urcite nedal robit,kupirovanie je u nas jednoducho zakazane a prosit sa niakemu veterinarovi nema vyznam,ale ak mozem poradit treba ist do polska tam je to dovolene a spravia vam to za par korun
    odpoveď na: Chrapot #54316
    havko.sk
    Člen
    Naša Chérie – jazvečík – počas spánku často hundre, občas štekne, ale viac cez deň ako v noci takže spánok neruší.
    odpoveď na: Výcvik #49795
    havko.sk
    Člen
    naucte ho pomali tocit sa, kazdi ho bude obdvovat.
    odpoveď na: Výcvik #49794
    havko.sk
    Člen
    ucte ho pomali toct sa kazd ho bude obdvovat.
    odpoveď na: maltezak-rychle pitie vody=> zvracanie #51527
    havko.sk
    Člen
    nas psik sany ma take iste problemi a nic mu nepomaha tiez nevieme co mu je
    odpoveď na: ako naucit steniatko aby sa pitalo von #51471
    havko.sk
    Člen
    Ale kedy sa nauci tak ze sa doma nebude pocikavat????????????????????????
    odpoveď na: maltezak #50179
    havko.sk
    Člen
    prosim viete mi poradit ked mam 7mesacneho psika a len tak znicoho nic zacal grcat a tar raz denne grca taku penu alebo aj potravu uz asi mesiac a viac chut do jedla ma ale ked nieco zje tak hned to vygrca a potom uznechce jest lebo sa boji ze by zas grcal nemoze to mat nahodou so slepacich hovienok alebo zo psik lebo u babky zozral nejake hovno a od vtedy to uz ma
    odpoveď na: maltezak #50177
    havko.sk
    Člen
    Prosím pomôžte mi mám maltezáčika má 1 rok a zvracia žltú penu aj dva krát denne.Kupujem mu granuje royal canin.Vopred ďakujem
    odpoveď na: Strach z vodítka #49716
    havko.sk
    Člen
    dajte jej hracku do papulki a nasadte jej vodtko.
    potom niekoho zavolate nech vam drzi voditko, a vi chodte pred nov a volajte ju s hrackov. pocase zabudne ze je na voditku a o par dni pojde plinule.
    odpoveď na: Fenka sa prestala starať o šteniatka. #51369
    havko.sk
    Člen
    Prajem pekný deň,
    včera sa nám narodili šteniatka. Všetci sme z nich viac než nadšení. Ale po prečítaní tohto príspevku sa bojím, aby ich moja trúbka (fena pitbulla) náhodou neprestala dojčiť. Máme ich hojne 10. Už teraz máme záujemcov, no počula som fámy, že nezvyknú prežiť všetky, lebo fenky mávajú dostatok mlieka tak maximálne pre 6, preto by som sa chcela opýtať čo je na tom pravda a či si nemám pre istotu dopredu kúpiť do sušené psie mlieko.
    odpoveď na: Smutný psík #49683
    havko.sk
    Člen
    Takže my máme psíka, ktorý tiež má tento problém, a ak ho necháme samého dnuka a odídeme, on zavíja, a neprestane. Takže my sme to riešili tak, že sme ho brali všade zo sebou tam, kde sme mohli a ak sme nemohli zabezpečili sme, aby s ním niekto zostal, napríklad, máme susedov, ktorý majú tiež psíka a tak keď ku nim dáme nášho nemajú problém to na pár hodín s ním zvládnuť. On len jednoducho nechce byť sám, má z toho zrejme strach, v minulosti ho už raz vyhodili na ulicu, a tak si myslím, že to môže byť aj z toho dôvodu, jeho nárek. Ak bol sám a vrátili sme sa, veľmi sa radoval. Neviem či je to aj povahou. Taktiež sme mali šteniatka, nie od tohto psíka a zo šiestich, bol jeden psík presne takýto, že nevedel byť sám, plakal keď sme ho nechali samého, potreboval spoločnosť. Neviem či sa dá psíka odučiť od tohto, možno ak dovŕši dospelosť, tak sa ukľudní, keď naberie istotu. Ale ho skúsiť učiť ako vám o tom napísali, postupným predlžovaním času jeho samoty a tým, že ste zároveň za dverami, alebo mu dať niečo čím sa zabaví kým bude sám, napríklad prasačiu paprčku, to radi obrhýzajú a žuvajú.
    odpoveď na: problémy so psom… #51633
    havko.sk
    Člen
    Náme podobný problém s nasou Havanskou Bichonkou. Ma dva roky a chodievame na prechadzky s kamaratovym psom (labradorom) s ktorym sa poznaju odmalicka. Vzdy bola v pohode, lebo je to kludny pes, ale v poslednej dobe sa ho boji, rovnako ako kazdeho ineho psa. Ked okolo nej prejde uplne sa skrci, stiahne chvost. Musel som jej pred pol rokom kupit flexi, ked sa s nou chcel zoznamit iny pes, tak stiahla chvost a rozbehla sa domov krizom cez cestu (nastastie sa jej nic nestalo) nereagovala na zavolanie, ani na nic. Nieco sa s nou deje, kedze je dost podrazdena, aj ked niekto vystupi z vytahu na nasom poschodi, je hned pri dverach a steka az sa ide zadusit.. Rad by som, ak by mi niekto poradil nejaku metodu ako ju ukludnit a odnaucit ju nervozne reagovat na akykolvek podnet, zvuk, ci ineho psa. Dakujem.
    havko.sk
    Člen
    ahoj – ano psici vyciatia duchov – aj u nas prebyvaju a nas obcas na nich strasne steka, len ja ho od toho odvratim a ako hovori scylla – treba sa mu venovat a ak je to mozne zobrat ho dnu do domu.. ja to ale riesim – a to jednoducho – proste so svatenou vodou byt vysvatim a potom je na urcite obdobie opak klud…
    odpoveď na: Pekinéz si robí čo chce a vôbec neposlúcha #56360
    havko.sk
    Člen
    Reakcia z emailu od Mariky B.:

    Veľmi pekne ďakujem za správu ktorú som dostala ohľadom môjho Vilka. To čo si napísala bolo presne ako keby si písala o mojom psíkovi. Nikdy nerobí čo nechce on sám, ale je veľmí inteligentný a rozumie čo od neho chcem, no keď sa mu nechce tak ma jednoducho ignoruje. Tú stránku čo si mi odporučila som si prečítala dávnejšie už aj ja. Vlastne som až cez internet pochopila dušičku tohoto malého, ale krásneho psíka.Preštudovala som si o plemene veľmi veľa, dokonca aj môj veterinár mi potvrdil, že pekinéz je jednoducho svojský psík.
    No aj tak som si myslela, že niekto mi poradí ako ho presvedčiť, že aspoň na piaty ráz poslúchne môj povel a príde ku mne, aby som ho nemusela hľadať po tom veľkom pozemku. No som veľmi rada, že niekto má také isté skúsenosti ako ja a nikto mi už nemôže tvrdiť, že som spravila chybu vo výchove.

    Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

    odpoveď na: kupa #49691
    havko.sk
    Člen
    Časom bude možné prídavat aj foto na havko.sk a toto by som tam chcem mať 🙂
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 193 )