heny

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 2,024 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61227
    heny
    Člen
    Koli zradlu by som teda druheho psa nekupovala :)))

    Katka ma celodenny pristup k miske? Davaj mu v urcitu hodinu najest, a ked nechce ma smolu. Daj mu to prec na dalsi krat by to mal zozrat lebo bude mat hlad….

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61225
    heny
    Člen
    Veronika tak to ta asi nevyslo lacno, tie vsetky vystrenia…. hlavne aby ti nasi hafani ostali zdravucky, to by bolo super nie len pre nas ale aj nase penazenky:))

    hej katka bolo to upozornujuce cvakanie….dnes som sa bavila s jednym znamym, skusenym psickarom, povedala som mu to co som pisala vam, a vravel mi to co si myslim ja, ze rocky je samostatna jednotka laicky povedane 🙂
    A ze ked sa takto sprava vonku ze sa nechce hrat s inymi psikmy by to nebol dobry napad kupit mu v buducnosti kamosa, co som si aj ja myslela okrem nakladov na veta atd….s adoptovancom sa tiez nehraju, dokonca ked on neni doma ani za nim nesmuti….akoby to bolo rockymu fuk ci tu je alebo nie…..

    viete co mi povedal?? Som zvedava na vas nazor kedze ja som to pocula prvy krat :::
    Sme sa bavili o tom ze vela ludi ma 2psov aby ten jeden nebol sam, ze aj my sme si jedneho adoptovali atd…. on povedal ze to je hovadina, lebo vraj pes si vystaci sam. A nepotrebuje spolocnost druheho psa… ze vraj macky hej, ale psy nie….
    Co si o tom myslite?
    poculi ste uz nieco take?

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61208
    heny
    Člen
    no daisy je panickou v dome…. ale co narobis , ked nikdo si neda povedat….:(

    co sa tyka jedla , u nas tiez nie su problemy , kebyze petra je doma a obaja dostanu nieco na zuvanie, jeden druhemu by si kradli….
    super, ze slecny spolu tak vychadzaju !!:)

    no katka tak potom ti ozaj ostava len veterinar co sa tyka analnych zliaz …:( skoda, usetrila by si si cestu vetovi. my chvalabohu s tymto problemy nemame. len s tymi usami, no ale verim ze po zajtrajsej navsteve u veta sa to bude len zlepsovat.mi ho je casto luto ako sa skrabe a tak akoby vzdychal pri tom:(

    no my mame kyvanie na jednicku zvladnute, zacala som ho ucit povel hanbi sa! s tym ze musi dat hlavu pod vankus-deku. maly vychcanec pochopil to, lebo 2x to krasne urobil a potom len vymyslal 🙂 ale zajtra budem dalej trenovat..:))
    ten rocky je na triky ako stvoreny, velmi rychlo chape. ked zvladneme toto, chcem ho naucit priniest si voditko, papuce, chcem aby sa aj naucil stiahnut deku zomna….
    no uvidime ako nam to pojde…

    mato nam urobil video, ale nepaci sa mi, vcera mi tahali stolicku na lavej strane a na videu mi snima akurat tu opuchnutu stranu :((
    skoda ze sem ho neviem dat:(((

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61205
    heny
    Člen
    Ja bola pre odcervovaciu tabletku – ze 8,2e stala :((
    Na slovensku som ich zabudla kupit… advantix som mu tiez dala . Naposledy obe veci dostal pred 4mesiacmi.

    No a z usami mame na zajtra termin

    Katka a ty mu nevies sama skontrolovat analne zlazy ? Popr ich vytlacit ?

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61169
    heny
    Člen
    no kocky….
    matova reakcia bola hrozna, ze urobila chybu ale no, tak co …:( sme sa veeelmi pohadali, lebo zacal ze v byte ostaneme az kym nedostaneme mästsky byt, co je dobrych par rokov.
    odist z bytu mozme k 2hemu a 9temu mesiacu v roku, s 3mesacnou vypovednou lehotou.
    vcera som sa s nim rozpravala a povedala mu aj to ze som chcela 1.12 zavolat zenskej ze davam vypoved- kedze ja som hlavna podnajomnicka.
    cumel namna jak vybity:) ze tak som si hubu otvorila:)xi
    berem do uvahy ze je to jeho sestra, ale on musi brat do uvahy to,ze sa tu proste necitim dobre.
    dospela som si myslim k dobremu kompromisu.
    k 9-temu mesiacu sa odstahujeme-petra to nevie
    vcera som sa rozpravala s nou ohladne vikendov(mato to uz tiez raz urobil davnejsie) aby psy boli ticho kym spim, a ak sa to nezlepsi stahujeme sa skor.
    ziadne take ze ostaneme kym bezi najomna zmluva alebo este dlhsie.

    co sa tyka tej zmluvy, mato nechce aby som jej to povedala, nechce ju dostat do trapnej situacie, ale urobime si kopiu pre istotu.a buduci tyzden ideme obaja za svokrou sa s nou porozpravat co a ako , poprosit ju o radu.svokre poviem ze najomnu zmluvu zobrala som zvedava ako sa zatvari.

    vcera mi tahali obe stolicky na pravej strane opuchnuta som jak balon. a dnes do roboty:((( 11.12 mi budu robit druhu stranu.
    aby som len o sebe nepisala::

    vcera som bola u nas v lokali sa najest(polievka kedze hryzt neviem) a rocky dostal od kuchara sunku.
    potom pil veela vody a veela cikal.
    petra mi dnes pisala ze sa rano doma vycikal. aze aj vecer vela pil.
    iste zo sunky :(((( sol. tak aspon som sa poucila. ziadna sunka, teda nie tolko vela kolko vcera zozral…:((((

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61166
    heny
    Člen
    ´chystam sa veru nanu, poviem jej ci nevidela moju najomnu zmluvu, ze som i robila poriadky v papieroch a nenasla ju…. a ked povie nie tak jej poviem a co je to tam v tvojej izbe? a ked mi povie preco som sa kutrala v jej izbe. poviem jej no preto lebo som tu zmluvu nikde nenasla !!! som zvedava na rekaciu, takto sa neda….
    odpoveď na: Co pomoze steniatku na zapchu? (mini yorkshire) #56004
    heny
    Člen
    ja davam veterinarovi VYTRHAT chlpky z usi… on to robi rychlo a sikovne. . na cistenie usi dostat u veterinara roztok. NIKDY MU NECISTI USI Z USNYMI TYCINKAMI !! ja som to robila a usny maz som mu este hlbsie zatlacala do usi:( mi lekar povedal ze nakvapkat roztok . on zatrasie hlavou a potom len vonkajsi zvukovod pretriet…. ak ma svrab ( usny) tak sa skrabe na uskach…treba ist lekarovi on mu ich prezrie..
    odpoveď na: Co pomoze steniatku na zapchu? (mini yorkshire) #56000
    heny
    Člen
    no to mu nedovol, je vo vyvoji po schodoch behat a pod to neni dobre na klby !!
    odpoveď na: Co pomoze steniatku na zapchu? (mini yorkshire) #55998
    heny
    Člen
    ja som mojho 1x okupala ked mal 7 tyzdnov aj par dni….sestrin psik ho ocikal:)2hy krat pred par dnami-v 9 tyzdnoch lebo sa hral v piesku a bol cely od prachu…pise sa ze by sa steniatko nemalo kupat casto ale ked musis tak musis:) som mu kupila sampon pre stanata mal lupiny potom som kupila sampon od veterinara a v poho…krasna leskla srst….kazde steniatko je ine… mojmu padli spicky usiek a potom sa znovu postavili. som mu ich ostrihala aby neboli zatazene..a ako bolo spominane, strihanie az od pol roka. ale chlpky okolo zadocku mu mozes ostrihat, ja som aj labky prestrihala…
    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61233
    heny
    Člen
    Chcem si zmenit foto, len musim nejake new urobit, ozaj rockymu som ostrihala jeho kraaasne dlhe vlasky na makovici…. ale copik ma,ten som neostrihala chii….ale musim najprv zmaturovat nad tabletom… kupili sme new, laptop sme predali…….
    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61232
    heny
    Člen
    :))
    vies ako to je u nas, ked sa matovi nieco nepaci, je to moj pes hej?:))
    inak je to nas zvieraci syn:))))))). (asi si myslite ze mi sibe chi)

    a naj je, ked sme vecer spolu doma, rocky musi samozrejme pri nas spat na gauci cim nas obmedzuje v lezani.vtedy moj drahy manzel huci ze preco musi lezat tu, on si nevie normalne lahnut koli psovi, ten potrebuje tolko miesta a bla bla bla….no a ked ja poslem rockyho prec este ja som ta zla a rocky je chudacik!!!!!! Xixixi
    no kto sa ma v tych chlapoch vyznat????? :))))))

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61230
    heny
    Člen
    Suhlasim s veronikou co sa tyka jedla. Ja osobne by som mu tu misku ani pol hodinu nenechala. A casom by mu doslo, aha nenajem sa, budem hladny….netreba ho lutovat, lebo ked pisti a ty mu das zase len on dosiahne svoje!

    Hej veronika, je to vec nazoru a povahy psa.
    Mozno keby sme kupili stena rocky by sa inak choval k nemu, i ked tomu velmi neverim….

    Budem sa opakovat, ale je to ozaj super ze si slecny tak padli:)

    odpoveď na: Nase – vase pokroky :) #61147
    heny
    Člen
    nic sa nedej, len pis :)aj tak sem poslednu dobu chodime len my tri 🙂 stalice.

    no to si zazila dobre stresove hodiny …:((jezis maria…ale chvalabohu ze sa vratila domov. nezbednica.
    a tvoj priatel sa tiez poucil.
    nechces ju ucit privolavacku ?
    adoptovanca ked sme zo zaciatku pustili bez voditka, isiel si dopredu je jedno kdo co vravel…no ale dobehli sme ho a hotovo,, nerozutekal sa.teraz je to lepsie, ale somnou ked je neni na volno.

    minule som zase zasla, petra ide do mesta-bez psa.minule isla kamoske, bez psa.
    matovi vravim, naco jej je ten pes? sak ten okrem nasej ulici,useku velkej prechadzky a useku k zamku nepozna nic! v lete sme boli so psami v meste spolu, aj to preto lebo som jej ja vravela ze pod.
    pre boha pes to potrebuje, pachy, ruch…ach jaj…..ja rockyho berem zo sebou vsade kam sa da.je pravda ze od leta sme v centre neboli, ale uz ako stena som ho bravala medzi ludi.
    v januari mam tyzden dovolenky, pojdem sa zase par krat po meste poprechadzat 🙂 iste budu aj vypredaje po vianociach:)))))
    posledne dni mam myslienku byt kupit , ale prosim ta pozerala som inzeraty, taky 3izb ze 250 000e. uff…a jednoduche to iste neni..

    co sa tyka tych bran a stekajucich psov , je to dobry napad. odputat pozornost.
    ale i tak si myslim , ze pes musi byt riadne socializovany, mat respekt pred majitelom,,a potom sa vela veci ,,vyriesi samo,, . aj u mna to bolo tak.
    uz som to x krat pisala, neni to tazke, ale treba si stat za svojim ! 🙂

    odpoveď na: Prosim o radu #58130
    heny
    Člen
    vies, on moze pochopit za tie 2-3 tyzdne kde sa cika, ale zadrziavat este dobre nevie…preto s nim treba casto chodit von. ..
    odpoveď na: Prosim o radu #58128
    heny
    Člen
    kolo 5teho-6teho mesiaca by mal zvladnut pekne vonku cikat.ale ako som spominala, je potrebne pravidelne vencenie a hlavne neucenie na noviny!!! potom si na ne zvykne a nebude cikat vonku…bude to trvat kym sa odnauci od novin. moj nazor je ze by si mala vyskusat ho nechavat u rodicov a uvidis ako sa bude spravat.a ako ho dvaja starsi psikovia zoberu…lebo ked bude sam moze robit ,,neplechu,, kedze sa bude nudit….
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 2,024 )