nellynuska

Reakcie

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Kvalita granúl #50455
    nám veterinár odporúčal ako najlepšie krmivá Royal Canin, Eucanubu, Hills a Proplan. Ak kvalitu tak hlavne nepoužívať krmivá dostupné v supermarketoch ale kupovať v petshopoch alebo priamo u veterinára.
    odpoveď na: Kvalita granúl #50451
    Zuzka ked pochybujes o cistokrvnosti kupovali ste ho v overenej chovnej stanici? mate k psikovi papiere o povode, rodokmen so znamkou potvrdenia plemennej knihy?
    odpoveď na: nechutenstvo #50408
    Podobné stavy máva raz za čas aj náš spík. Keď zje niečo nevhodné alebo sa preje a má problémy s trávením dávam mu probiotické tabletky. Kúpili sme ich u veterinára. Pokiaľ sa pes raz povracia, myslím že je to normálne len mu niečo “nesadlo”. ale ak to za deň neprejde a zvracia viac krát určite by som zašla k vet.
    Lupiny moze mat zo sucheho vzduchu, casteho kupania,… ale ak mu napr. na tom mieste aj vypadava srst moze ist o nejakeho parazita. Ak ide len o lupiny skus si kupit sampon na lupiny, suchu kozu alebo pridavaj k jedlu omega mastne kyseliny – maju priaznivy vplyv na srst a kozu.
    odpoveď na: Čím kŕmiť psa? #49771
    Nedokážem si dosť dobre predstaviť prispôsobovať stravu psa podľa počasia či ročného obdobia. Príde mi to trochu prehnané. Čo sa týka chemických látok, konzervanty a chem. látky sú už všade aj keď kúpiš zeleninu či cestoviny v markete, jedine že by si kupovala psovi biopotraviny. …aj náš pes je člen rodiny, spí s nami v posteli a chodí s nami na dovolenky,ale variť mu každý deň? Veď to pomaly nevarím ani pre domácnosť (žijeme v dobe kedy má človek ledva čas na seba). Mimochodom súhlasím s FION, že by to šlo dosť do peňazí.
    odpoveď na: Čím kŕmiť psa? #49768
    My dávame granule Proplan,ale keďže ich samé nechce, tak k nim pridávam varenú stravu -trochu mäsa, varenú mrkvu, ryžu atd. Osobne si len ťažko viem predstaviť každý deň psovi vyvárať. V granulách má všetko, čo potrebuje pre rast a vývin, pridávanie varenej stravy je najmä z dôvodu ochutenia a nemonotónnosti stravy.
    odpoveď na: štekanie #50411
    Ahoj, myslím že by bolo dobré psíka nepúšťať k stolu keď jete. Buď by som ho zavrela v inej miestnosti alebo my konkrétne to zvykneme robiť tak, že keď obedujeme dáme aj nášmu psíkovi do jeho misky napr. trocha polievky alebo granule zmiešam s ryžou a s kuracím mäsom.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )