veribr

Reakcie

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Tablety na odčervenie #94509
    veribr
    Účastník (Participant)

    Tabletka záleží od váhy, treba sa informovať tam kde sa kupuje. Ak sa ti nechce k veterinárovi, môžeš si kúpiť alebo zistiť informačne aj tu https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ . Len musíš poznať váhu psíka. Väčšia dávka ti dokáže psíka otráviť, to nieje vitamín, tak opatrne!

    odpoveď na: môj pes zvracia .. ako mu pomôct #94508
    veribr
    Účastník (Participant)

    V takýchto prípadoch treba mať doma Smectu a po troške mu ju dávkovať striekačkou aj nasilu. Dehydratácia je nebezpečná a psík môže skončiť na infúziách. Smectu si objednáš aj tu https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ . Treba aj dávať piť čierny čaj a olizovať med aby psíkovi nepadol cukor. To je prvá pomoc. Keď neprichádza zlepšenie, tak jedine k veterinárovi, ale ja by som sa okamžite neponáhľala, pretože veterinár tiež nedokáže v prvom momente nič viac, max.dať injekciu ktorú ty nahradíš smectou a čakať.

    odpoveď na: Podivne gulicky v srsti yorka #94507
    veribr
    Účastník (Participant)

    Pipety treba dávať stále. Psíky sú chované v bytoch, kde je teplota dosť vysoká na to, aby parazity prežili, a v psom kožúšku prežijú aj výlet po vonku, ako nemajú problém aj premiestniť sa k chlpatému susedovi. Niekedy ale treba aj zmeniť pipetu, nie stále používať tú istú. Ja pipety objednávam priamo z lekárne, najčastejšie z pilulky https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ , možno u vás majú aj prevádzku lekárne, u nás nie, ale vedia skvele poradiť.

    odpoveď na: Všetko čo treba na začiatok #94497
    veribr
    Účastník (Participant)

    Informácie máš presné. Psík vlastne ani nie je tak náročná vec. Okrem základných veterinárnych vecí potrebuje aj základnú výbavu, aby mal kde spať a z čoho jesť a piť, tiež nejaké hračky, deky, niečo na hryzenie. Ak chceš skúš si základné veci pozrieť aj tu https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ v sekcii chovateľské potreby nájdeš toho dosť 🙂

    odpoveď na: Aké granule? #94496
    veribr
    Účastník (Participant)

    Ja by som dôverovala v prvom rade môjmu psíkovi. Dôležité je aby prospieval. Niekedy treba vyskúšať viaceré druhy granúl kým sa dostaneš k tým správnym. Správne granule sú keď má psík v poriadku stolicu a chutia mu. Niektorému psíkovi vyhovujú tie najdrahšie granule, inému lacné. Veľakrát sa pri granulách prepláca za reklamu a propagáciu a rôzne reklamné predmety, ktoré môžu byť pribalené k baleniu. Treba skúšať a psík si vyberie. Ja objednávam z netu cez hej – https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ . Neovplyvňuje ma žiadna predavačka a môjmu psíkovi vyhovuje viacero druhov granúl.

    veribr
    Účastník (Participant)

    Videla som články a fotky z tohoto festivalu na http://www.lifestylemagazin.sk/ a pokiaľ ešte bude podobný festival, rada sa ho zúčastním 🙂

    odpoveď na: Blchy #94479
    veribr
    Účastník (Participant)

    Proti blchám dávam prípravky aj preventívne. Kupujem najčastejšie cez https://www.kuponyzdarma.sk/ hlavne v Hej a v Pilulke. Vždy mám sprej pripravený, keďže je toto veľmi nepríjemné.

    odpoveď na: Čivava #94435
    veribr
    Účastník (Participant)

    S čivavou som maximálne spokojná, je úžasný spoločník, len musí byť od dobrého chovateľa a dosť dlho pri matke, lebo to všetko výrazne ovplyvňuje jej povahu. Volila som ale dlhosrstú. Plzne krátka ako aj dlhá srsť. Ibaže krátka sú pichliače, ktoré sa zapichujú do vecí a zle sa čistia. Dlhá ide do chuchmáča a ľahšie sa čistí, upratuje, či odstraňuje z vecí.Dobre to bolo popísané aj na http://www.akospravit.sk/

    odpoveď na: Psík do mesta #94434
    veribr
    Účastník (Participant)

    Mne najlepšie vyhovuje čivava. Len nie každá má aj dobrú povahu. Moja neruší susedov zbytočným štekotom, susedia ani nevedia že ju mám. Treba si vyberať psíka priamo u chovateľa, najlepšie u niekoho koho vy alebo niekto blízky dobre pozná. Vopred si treba ale zadovážiť základnú výbavu, odporúčam https://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ konkrétne sa pozrite do chovateľských potrieb. Keď máte základ, potom už len psíka. Neverte prvému chovateľovi, že sa staral o psíka ako v bavlnke. Pokiaľ bol psík odchovaný napríklad v klietke, budete mať problém naučiť ho hygiene. Preto sa zaujímajte o podmienky v ktorých bol. Inak väčšina týchto chovateľov sa to snaží schovať a pred vašim príchodom zahrá hru. Ja som našťastie chovateľku veľmi dobre poznala. Tak prajem veľa šťastia aby ste mali takého úžasného spoločníka ako ja 🙂

    odpoveď na: Krmivo Pet royal #94427
    veribr
    Účastník (Participant)

    Treba vyskúšať. Každému psíkovi sadne niečo iné. Pokiaľ sa vám overí, tak vám ho odporúčam kupovať tu http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ . Granulky prídu priamo domov, ušetríte a bez starostí. S obchodmi mám skúsenosti že kopec granúl je už vyprchnutých.

    • Táto odpoveď bola upravená pred 6 years, 5 months používateľom veribr.
    odpoveď na: Poradte nejaké za studena lisované krmivo pre Labradora #94426
    veribr
    Účastník (Participant)

    Veľmi dobrý a široký výber tohoto krmiva je aj na hej.sk. Keď využijete kupony http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ tak to máte ešte aj za skvelú cenu.

    odpoveď na: krmivo pre psíkov #94425
    veribr
    Účastník (Participant)

    Treba skúšať, každému psíkovi sedí niečo iné. Ja objednávam zo stránky hej.sk, vždy objednám viac cez http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ , a mám ešte aj výbornú cenu.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )