ake granule?

  • This topic has 7 hlasov and 10 odpovedí.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48503
    misskate
    Člen
    Ahojte,

    chcem sa opytat akymi granulami krmite vasich psikov?

    #59468
    wendy1
    Člen
    Ja som predtym krmila RC, purinou pre robustne, ale pomaly prechadzam na acanu large breed z puriny, stale jej vsak este miesam acanu s purinou, este asi tyzden.
    #59472
    wendy1
    Člen
    Z acana large breed zvyknu niektore psy hnackvovat, hlavny dovod byva preto, lebo obsahuje vaic proteinov a ked niekto krmil predtym psa s mensim obsahom proteinov, tak toto moze byt dovod hnacky. POznam jednu CHS mastifov, ktori vsade vyhravaju a su krmeni acanou. Takisto aj znama ma boxerov, tiez su krmeni acanou a vyzeraju super. Neviem teraz ktoru acanu myslis, ale ma aj ine rady a tie bez ziadnych obilovin nie su vhodne pre velke plemena psov.
    #59470
    heny
    Člen
    my sme presli na Orijenky 🙂
    #59469
    Nela2011
    Člen
    Ja kŕmim RC zatiaľ pre šteniatka do 10 mesiacov a potom chcem prejsť na tie špeciálne pre maltezákov, len neviem či sú už u nás na trhu.
    #59471
    misskate
    Člen
    ja som citala vela na fore a stale sa neviem rozhodnut co mame davat ten nasej. a tej acane som citala (uz neviem co)zevraj nie je dobra a tak isto aj brit.
    #59473
    misskate
    Člen
    ja som pocula iba vseobecne. ale tak zle je na tom to, ze najlepsie granule nie vzdy sandu a ine moze a nie su naj.
    #59474
    zavisla2
    Člen
    Mne poradil zverolekar,ze ho mam krmit Roy.Kannin..vraj su pre tieto psiky velmi dobre a maju vsetky vitaminy co potrebuju..
    #59475
    geppy
    Člen
    Aj mne veterinarka povedala ze royal canin su najlepsie…aj som ich kupila ale moja sa z nich zacala velmi skrabat a mala lupiny…potom som vyskusala aj ine znacky….a teraz papa Perfect fit junior….
    #59476
    Smallblot
    Člen
    My kŕmime Trainerom Fitness (hypoalergénne krmivo), ale rozmýšľam nad tým, vyskúšať Acanu, akurát že ju tu nejak nemôžem u nás zohnať 🙂 Iba cez net a nechcem toho zbytočne veľa kupovať. Inak sme kŕmili RC a mali sme tiež iba problémy, svrbenie a škriabanie…
    #59477
    misskate
    Člen
    hovori vam nieco granule cdvet?
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.